Inlägg från: FlitigaLis |Visa alla inlägg
  • FlitigaLis

    Ja han är 19 månader. Han kommer vara 2 år och 3 månader när bebisen kommer. Min förra förlossning är väl lite av en skräckhistoria också.

    Jag är orolig för förlossningen men i övrigt mår jag bra. Väntar på foglossning ska börja, för jag vet att de kommer att komma. Tyvärr.

    Var i Karlstad bor du?

  • FlitigaLis

    Vi bor ju i lägenheten på skoghall men vi sparar till hus, gärna på hammar. Min sambo är uppvuxen här, jag flyttade hit för 5.5 år sen men jag trivs. Är ni här i från?

    Jag fick foglossning i vecka 15 ungefär när jag väntade sonen, sen har jag känt av de vid varje äl och mens. Har känt de lite nu. Misstänker att jag kommer bli sjukskriven även denna gång.

    Har ni börjat titta på grejer till bebisen och så? Det är ju tidigt men det är svårt att låta bli tycker jag. Vi har ju iofs det mesta redan.

  • FlitigaLis

    Jo men så är det, ibland känns det inte alls.

    Vi skulle köpa en ny sittvagn till sonen för vår lilla sommarvagn kommer inte att gå att dra i snö. Så bestämde vi oss för att köpa en kombivagn för att använda som sittvagn i vinter och så kan man köpa en hårdlift till om/när det skulle bli en bebis till. Vi hittade en superfin på blocket, dessutom gick hon ner i pris. Veckan efter vi köpte vagnen kom plusset.

    Jag skulle gärna vilja köpa en babykorg. Vi kommer inte att få plats med en spjälsäng i sovrummet. Så ska vi köpa en babysitter, vi hade ingen till Charlie men nu när det är andra har man inte möjligt att bära/hålla hela tiden och sen tror jag bebisen kanske vill sitta och titta på Charlie när han leker osv

  • FlitigaLis

    Hur går det för er tjejer?

    Jag är halvtids sjukskriven för foglossning, känner i kroppen att jag egentligen skulle behöva vara hemma på heltid men jag tror att jag skulle bli tokig.

    Vi köpte första grejen till bebisen igår. Hittade en tigerpyjamas till sonen och på stället bredvid fanns det matchande sparkdräkt så det blev en sån i storlek 50/56

  • FlitigaLis

    Fiskstjärten?!?

    Jag känner av lite fladder och buffar då och då.

    Vi ska på ul 9/12, dagen efter vi kommer hem från vår bröllopsweekend. Blir några härliga dagar. Vi ska inte kolla kön

Svar på tråden BF April 2014 Karlstad