• Greta T

    BF April 2014 Karlstad

    Hej på er! Här har ni en till från Karlstad trakten;) vi väntar första barnet och det är beräknar den 13 april;)

  • Greta T

    Nytt datum här också. 16:e april är vi nu beräknade till. :) ultraljudet var verkligen häftigt. Hur mår ni annars? Trötta om dagarna? Känner ni av några sparkar än.;) ha de gott tjejer!

  • Greta T

    Vi blev fram flyttade från 8-16:e april, det blir en pojke;) han var väldigt livlig och vägrade ligga still under ultraljudet så barnmorskan skrattade;) hur var det för er? Visst var det en häftig upplevelse!

  • Greta T

    Ja men precis så försöker jag oxå tänka när han sparkar som värst;) så ibland förstår man hur zlatans fotboll måste känna sig;) härligt med en liten tjej!! Och inte långt efter oss heller :) 18:e var det va? Då kanske vi ses där;)

  • Greta T

    Tänkte oxå lägga upp en bild men det var lättare sagt än gjort;) roligt att se så många magar här på forumet iallafall, man känner ju igen sig. Finns snart inte ett plagg jag kan ha längre och då är jag ändå bara i vecka 24.

  • Greta T

    God fortsättning på er alla i tråden! Roligt att du har hittat tillbaka hit igen flitigaLis:) låter som att du har det kämpigt:( hoppas du har fått vila upp dig lite över jul här nu då. :) LE88: tack för tipset! Då vet jag varför jag aldrig fick iväg det från telefon;)

  • Greta T

    Men fy:( låter ju som du har det jätte kämpigt:( oj mår du illa än? Vilken vecka är du i nu då? Jag har tack och lov klarat mig från allt vad illamående o värk heter...peppar peppar:) men det hinner ju komma än. Krya på dig iallafall! Tycker det känns bra att vi nu är på " rätta sidan" av året! ;) vad skönt det ska bli, längtar verkligen till april! läste lite i andra forum att endel hade redan börjat köpa vagnar, vad har ni tittat på/valt för modeller ? Tyckte det var jätte svårt innan vi bestämde oss för en. Det märks ju att man är nybörjare på det mesta inom det här området;) Vi målade klart det sista i "barnrummet" nu i mellandagarna oxå, känns skönt att vara klar med det. Men som sagt... Gud vad det känns i kroppen efteråt, nått man inte heller är van vid. Ha det gott alla mammor där ute !

  • Greta T

    Roligt att vi har valt så mycket olika vagnar:) finns ju verkligen en uppsjö av dom, Så när dom små kommer sen ska det bli kul att höra vad ni tycker om era vagnar. , såhär i efterhand kan jag tycka att vi kanske skulle valt en "smidigare" modell, men bor man som vi gör ( lite på landet) så är det ju bra om den lille inte skakas sönder i vagnen. Var för övrigt med om en läskig grej inatt. Vi fick åka akut in till förlossningen med buksmärtor, men dom hittade inga fel på honom eller mig, det enda dom såg var äggvita i urinen, så troligtvis påbörjad till urinvägsinfektion . Såvi fick ett extra ultraljud i natt och det var skönt att se att han mådde bra . Man börjar bli nojjig nu tycker jag, minsta lilla om man inte känner han på en dag så tror man alltid det värsta. Ha det gott alla mammor! Fina bilder btw Peegasus!

  • Greta T
    LE88 skrev 2014-01-19 12:32:35 följande:
    Hur går de med dig greta t ? Hoppas de är bra ! Vi är väldigt dåliga på att skriva nu på denna sidan. Hoppas de är bra med er allihop. De är lite kul har ja märkt när man har kollat på internet på blivande föräldrar som skriver om sin grav. Alla är olika. Som många skriver att deras barn sparkar hela dagarna knappt stilla och de gör fruktansvärt och de sparkar överallt mot revbenen osv. Då är min bebis världens snällaste bebis i såfall. Hon sparkar och har sin favoritställning nedanför naveln ungefär och kan tycka de är kul och sparka mot urinblåsan så mamma får gå och kissa väldigt ofta ibland :) Hon vaknar oftast mellan 09-11 och säger gonatt 12 ungefär på natta. Och är lugn på natten när jag vaknar på morgonen ligger hon med hela kroppen upp mot revbenen men när hon vaknar lägger hon sig nedanför naveln igen. Så jag måste ha de lyxigt. Och hon är lugn i magen vissa dar och när hon grejar som mest och vänder sig gör de aldrig ont bara är lite ko stig känsla men gillar den :). Blev så rädd först pga av de jag varit med om (redan förlorat ett barn i halva grav) när man läser allt detta med att barnen ska hålla på hela tiden och dom är överallt o de gör ont. Jag bryr mig inte om de när ja läser sånt längre utan tänker nu att alla grav är olika. Och jag har en lugn bebis ???????? Så om de är någon som har varit extremt orolig som mig. Försök och ta de lugnt. Vi är så duktiga på att jämföra oss med andra hela dagarna. Nu är de inte långt kvar v 29 går jag in på tisdag. Och gör sista jobbveckan denna veckan som kommer. Imorgon ska vi på ultraljud och se så bebis har de bra <3

    Jo nu går det fint igen, jobbar fortfarande heltid och det kommer jag nog göra så länge jag orkar fram till förlossningen. (Blir lätt så när man jobbar som egen företagare) avläser här på forumet att det är några som har valt att få bli snittade. Hur kommer det sig? Är det Av psykiska eller fysiska själ? Det är nått jag aldrig har funderat över faktiskt:/ därför jag blev lite nyfiken:)
Svar på tråden BF April 2014 Karlstad