Inlägg från: Anonym (Frågis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frågis)

    Män, vad är osexigast på kvinnor?

    Rakad Apa skrev 2013-09-03 01:37:43 följande:
    Stora hängiga blygdläppar är sjukt osexigt. Likaså mammutfittor.
    Vad är en mammutfitta?
  • Anonym (Frågis)
    Rakad Apa skrev 2013-09-03 02:05:59 följande:



    En extremt hårig vagina.
    Ok, då var i alla fall ett av alternativen som poppade upp i mitt huvud rätt. Glad Synd att det inte var en med snabel och betar, det hade varit intressant.  Förvånad
  • Anonym (Frågis)

    Jag tycker att det är extremt avtändande med personer som bara sitter och försöka hitta fel hos andra. Jag tycker däremot att det är otroligt hett med någon som kan hitta ett korn av skönhet i alla.

  • Anonym (Frågis)
    Robespierre skrev 2013-09-04 21:47:51 följande:
    Ok frågis, vad finner du för skönhet i låt oss säga Anders Behring Breivik ?
    I ett fåtal fall så kan det hända att man inte hittar något vackert hur man än letar, men möjligtvis i hans fall som en av samhällets/naturens sjukaste nycker.

    Jag tycker inte att man behöver gå ut med att leta en massa fel hos människor. Leta efter det fina istället så kanske man gör en oväntad bekantskap. Om inte, så har man i alla fall sluppit störa sig på en massa saker.

    Och som sagt, sjukt avtändande med folk som bara letar fel hela tiden. De brukar tyvärr inte vara så fina människor i övrigt heller. Tar alla gånger hellre en "ful" och trevlig kvinna än en bitchig "snygging"!
  • Anonym (Frågis)
    Sensitiveguy skrev 2013-09-04 22:34:56 följande:
    Men du besvarade inte frågan, "Frågis". Personligen tycker jag Anders är en vedervärdig individ, men hans människovärde finns ändå där någonstans. Han är säkert en hygglig medmänniska mot sina nära. Dock helt rätt att bomma in honom livet ut.
    Jag tycker att jag besvarade frågan.
    Visst, han är säker både charmig och intelligent, de värsta galningarna brukar vara det. Angående människovärde så är det klart att hans liv är lika mycket värt som alla andras, det är väl därför även han ställdes inför rätta inför samma lagsystem som alla andra istället för att avrättas på plats.
  • Anonym (Frågis)
    Anonym (KId) skrev 2013-09-04 23:51:34 följande:
    Hahaha...du åkte dit direkt, du som väljer att se "skönheten" hos människor.  Du säger, typ, emot dig själv.
    Hur menar du då? Att jag tycker att det är oattraktivt med negativa, felsökande människor eller att jag kallade någon ful inom cituationstecken?

    Om det var det senare så var den för att jag menade någon som andra kanske tycker är ful, baserat på de fel de hittat inom de första fem minuterna, någon som jag kanske skulle tycka är vacker.

    Om det var det förstnämnda så är det inte något jag har kommit fram till efter fem minuter med en person, utan när man verkligen har försökt att se det vackra, men de vänder allt till något negativt. Såna människor är väldigt jobbiga att umgås med, då de drar all energi ur kroppen på en.
Svar på tråden Män, vad är osexigast på kvinnor?