Inlägg från: Sensitiveguy |Visa alla inlägg
  • Sensitiveguy

    Män, vad är osexigast på kvinnor?

    Supertorsk skrev 2013-09-03 08:49:48 följande:
    Det mest osexiga är osjälvständiga våp. 

    Lite charmigt nedsättande så
  • Sensitiveguy
    Anonym (DD) skrev 2013-09-04 12:46:07 följande:
    Fast till alla kvinnors försvar vill jag säga att jag tycker det är löjligt med män som sitter och gör långa listor på vad de tycker är attraktivt/inte attraktivt, när de själva ser ut som hösäckar, med magen hängandes över byxorna m.m. Gula tänder, dålig hy, övervikt m.m är ju inte snyggt på någon.

    Men även snygga killar kan tycka så!
  • Sensitiveguy

    Men du besvarade inte frågan, "Frågis". Personligen tycker jag Anders är en vedervärdig individ, men hans människovärde finns ändå där någonstans. Han är säkert en hygglig medmänniska mot sina nära. Dock helt rätt att bomma in honom livet ut.

  • Sensitiveguy
    Anonym (Frågis) skrev 2013-09-05 13:20:41 följande:
    Jag tycker att jag besvarade frågan.

    Visst, han är säker både charmig och intelligent, de värsta galningarna brukar vara det. Angående människovärde så är det klart att hans liv är lika mycket värt som alla andras, det är väl därför även han ställdes inför rätta inför samma lagsystem som alla andra istället för att avrättas på plats.

    Bra, då fick jag svar. Och det överensstämde i stort med mån åsikt. Men ett guldkorn i Breivik vet i katten om det finns.
  • Sensitiveguy
    saltgurka skrev 2013-09-05 16:35:52 följande:
    Klart att folk är olika, men lika klart är att det finns generella saker män tycker är osexiga. En platt rumpa är det fan inte många som gillar, även om man kan "bortse" från det och uppskatta tjejen för massa annat. Men det betyder fortfarande inte att plattheten är sexig. Den är avtändande som fan.

    Du talar som en man.
Svar på tråden Män, vad är osexigast på kvinnor?