• Anonym (fixa det)

    Slapp efter förlossningen och mörkad journal

    Jag gjorde slut med min tjej på grunds av det här. Vi var gifta sen tio år, har tre barn, och hade varit ihop i 19 år. Men jag måste ha sex för att må bra.

  • Anonym (fixa det)
    Anonym (blä) skrev 2013-09-20 07:36:46 följande:


    Sa du till henne att det var därför? Försökte du prata med henne om att göra nåt åt det?
    nej egentligen inte. grejen är att det inte är enkelt att veta vad som är vad när ett förhållande är på väg nedåt. men i det här fallet så var det nog sex, inser jag efteråt. jag träffade en annan tjej, och insåg hur mycket jag saknat okomplicerat sex, och att bara kunna typ knulla sin kvinna och komma och att det är enkelt okomplicerat och skönt.
  • Anonym (fixa det)
    Anonym (Arg & slapp) skrev 2013-09-20 15:59:00 följande:
    Men pratade ni inte om det? Hade ni inte sex över huvudtaget,sex är ju inte bara in å ut hej å hå om vi säger så.
    Jag tror att en bra kommunikation är A & O nog för att inte jag sagt allt rakt ut.....men man kan ju faktiskt tillfredsställa varandra på massor av olika vis! Eller ville din fru/sambo absolut inte ha sex. Och isf tog du reda på varför? Stöd är ju de en tjej/kvinna i detta läge behöver. En vänlig hand som hjälper INTE stjälper.


    Nej vi pratade inte om det. Jag nämnde det nån gång, men hon verkade inte vilja prata om det, så jag visste inte hur jag skulle ta upp det. Om en kvinna skulle säga att min kuk inte funkade för henne så skulle jag gå direkt, ställa mig upp och gå, och aldrig komma tillbaka, men det kanske är annorlunda för kvinnor såntdär, men jag visste inte hur jag skulle prata om det med henne.

    Hon sa aldrig nej till sex nångång när jag var med henne. Jag tror hon ville, men man vet aldrig varför människor hör vad de gör.

    Man kan tillfredställa varandra på olika sätt, men i ett förhållande måste sex bara funka. I alla fall för mig. Jag behöver sex mer en gång per dag, oftast tre gånger. Det måste vara enkelt och okomplicerat, och inte innehålla massa svårigheter. Morgonsex, med typ spooningsex bakifrån som man vaknar och enkel vaniljsex är typ basen för mig. Jag gillar annat också och kan va rätt kinky, men det är lite en annan sak, klistret för att få snabb kontakt och snabbt få de där positiva känslorna är relationssex för mig.

    Ja, jag förstår vad du menar med stöd och det där. Men mitt råd är ändå, få det fixat så snabbt som möjligt. Jag är säker på att du har en fantastisk man som kan stå ut med mycket, men det kan vara dumt att testa för länge. 
  • Anonym (fixa det)
    Anonym (Arg & slapp) skrev 2013-09-22 12:48:36 följande:
    Hm du "tror" att hon ville Skäms ..... tycker du att det känns bra att bara tro att någon vill ha sex med en ?

    Du skriver:
    Man kan tillfredställa varandra på olika sätt, men i ett förhållande måste sex bara funka. I alla fall för mig. Jag behöver sex mer en gång per dag, oftast tre gånger. Det måste vara enkelt och okomplicerat, och inte innehålla massa svårigheter.

    För dig är alltså sex  penis vs slida & in vs ut ? Jätte svårt att tyda de du skriver för det låter nästan som att du pratar enbart om hur du vill ha det.

    Att inte klara av att leva tillsammans med någon om man inte får sex typ 3 ggr om dagen låter nästan lite som ett problem. Ett behov av ständig bekräftelse typ. Mellan raderna låter det nästan som om du kryper upp bakom varje morgon och ligger med människan rakt av,dag ut och dag in. Gillar du inte "gos" Tungan ute .

    Är du verkligen säker på att hon enbart bara var slapp slapp slapp,det var inte så att du glömde henne såpass att hon inte hade en chans att bli tillräckligt tillfredsställd? För kvinnans underliv funkar ju precis som mannens,det sväller vid upphetsning .......

    som man vet man egentligen aldrig varför kvinnor ligger med en. jo ibland vet man, men inte alltid.

    nej, som jag skrev sex kan vara mycket. dock behöver vaniljsex funka för att det ska bli enkelt och okomplicerat.

    kan vara ett problem, men nu är det inte det. har världens bästa tjej, har hittat så rätt med henne. hon har väldigt hög sexdrift, och enda begränsingen är om vi sliter ut henne rent fysiskt, men jag är försiktig med det, eftersom det faktiskt stoppar sex i så fall

    jo jag gillar det. jag är väldigt tactile som engelsmännen kallar det, jag vill alltid ha en hand på henne både när vi är ute tillsammans eller hemma. och jag gillar inte att sitta vid bord, och absolut inte mittemot, det gör jag aldrig. jag vill ha henne så nära som möjligt. låter rätt underligt, jag hör det själv när jag skriver, men hon gillar det och det känns naturligt när vi är tillsammans. för mig känns det som jag äntligen kommit hem med henne.
     
    nja, kvinnors underliv fungerar inte riktigt så som du säger. ibland är det så att ni blir tajtare när ni är mer upphetsade, ibland blir ni faktiskt slappare, väggarna sväller, men slidan förlängs och frstoras också, känns det som i alla fall, och dessutom blir ni väldigt våta.

    ja hon var slapp slapp slapp. barnmorskan sa det till henne på hennes kontroller efteråt. dessutom kände jag ju skillnaden mot hur hon var innan barnen och efter. om jag stoppade in ett finger och bad henne knipa om det så hände absolut ingenting. inte ens när hon hostade hände speciellt mycket. nåt var sönder i henne. dessutom kom jag emot nåt på höger sida som liksom hängde när jag var i henne.  
Svar på tråden Slapp efter förlossningen och mörkad journal