• Lillkossan

    Varför är du i den här tråden och tjabblar? Uppenbarligen så har vi kvinnor i tråden inte primitiva hjärndöda män. Vi har män som älskar oss lågt mycket mer än- så länge våra fittor är snäva som 16 åringars.

    Problemet är inte enbart baserat på om det är skönt för mannen eller inte vid sex. Problemet är att det är deprimerande för OSS att våra fittor inte fungerar/ser ut som dom ska, och att hjälp är svår att få. Sluta få det till att det är ett problem för er män. Alltså buuuhuuuuuu för dig då, du kan inte ha "okomplicerat" sex (vilket enligt mig tyder på extremt dålig fantasi). Nu handlar inte den här tråden om "män" som inte får 5min knull i tid och otid. Utan om kvinnor som lider av att de blivit felbehandlade. Kvinnor som offrat sitt välbefinnande (INTE bara sexuellt) pga ignorans och okunskap från vårdens sida. Så snälla kom inte dragandes med din dynga, du är nog ganska ensam om att dumpa någon pga slapphet.

    Och jo, man kan visst snäva till fittan hela vägen, inte bara runt själva hålet. Min mamma har gjort det och det blev kanon.

  • Lillkossan

    Nä, det va absolut genom operation. Jag kanske missuppfattade vad du menade. Jag trodde du skrev att trots op så blir det bara tightare runt själva hålet "analsex vibbar"

    Självklart så är det EN del utav sorgen att mannen inte känner lika mycket under själva penetrationen. Men det är låååångt ifrån huvudproblemet, huvudproblemet ligger i att vi blivit förstörda, förstår du.

    Och nej jag skulle aldrig dumpa min man om han fick någon defekt på sin kuk som gjorde att han inte kändes precis som nu. Så länge man tänder på varandra så hittar man vägar till njutning, vare sig det gäller okomplicerade snabbisar eller rena kamasutran.

    Vi är ju några som skrivit här i tråden att våra män inte lägger någon värdering i om våra fittor inte är dom samma som innan, så jag förstår inte varför du fortfarande hänger kvar. Vad är det som du så ivrigt vill upplysa oss om?

  • Lillkossan

    Spot on Mymla!

    Och hur trött är man inte på "ojoj känsligt ämne, blev du arg nu" argumenten. Härskarteknik utan dess like. Men vid det här laget (som kvinna 2013) känner man bara att det är både uttjatat, pinsamt och oeffektfullt.

  • Lillkossan

    Det är tyvärr vanligt. Min gynekolog sa att slidväggsframfall är så pass vanligt att hon inte nämner att patienterna har det om dom inte själva är medvetna om det. Enligt henne var det mer regel än undantag.

Svar på tråden Slapp efter förlossningen och mörkad journal