Inlägg från: MrsLondon |Visa alla inlägg
  • MrsLondon

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    Min dotter har börjat viska med någon i vårt hem. För någon da sedan skulle hon och jag gå på dagis. Hon började ropa efter sin pappa (som då inte var hemma) för att sen börja viska. Jag frågade om hon pratade med spöken och hon säger ja. Kan säga att jag lämnade hemmet riktigt snabbt!

    Dagen efter var hon och jag hemma och busade i sovrummet. Hon börjar återigen viska och jag frågade om hon pratar med spöket. Hon säger ja igen och jag frågar vart spöket är. Hon pekar mot garderoben men sen pekar hon bort mot vardagsrummet, som om spöket ått iväg. Jag får kalla kårar och dum som jag är frågar jag om spöket är snällt.  Hon kollar på mig och säger Nej.....

    Jag är skiträdd!!

  • MrsLondon
    Fanny b skrev 2013-10-08 20:32:28 följande:

    Jag menar inte att förringa dina känslor för detta men med tanke på att du är rädd, kan det vara så att du ställde för ledande frågor till din dotter? Att hon kanske började viska för skoj skull och sade ja på din fråga om spöken. Nästa gång kan du testa med fråga vem pratar du med? Om hon  te x säger pappa så vet du att hon fantiserar om att hon pratar med pappan. Om hon säger att det tjej/kille fråga henne hur de ser ut. Om hon då säger att de är klädda i en stil som hon känner till och gillar, typ klädda i rosa, så kan hon fantisera om detta. Om det blir mera utförligt precis som någon annan redan skrivit så kan det handla om andar.
    Tack för tipsen, men lär tyvärr inte få så mycket bättre svar. =)  Min dotter är 1,5 år Solig

    Har i hela min uppväxt känt att jag har någon med mig, så jag hoppas det är nån snäll liten person =)
Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?