Inlägg från: miela33 |Visa alla inlägg
  • miela33

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    babybabe skrev 2013-10-09 09:35:06 följande:
    Så har jag träffat en såndär som ser andar o kan känna me pinnar efter olika saker, som kryss osv. Han sa jag har nån som går bredvid mig till höger. Undra vem det är.

    det är din guide :) var snäll mot denna, vill dig bara väl och kommer följa dig genom livet <3
  • miela33
    babybabe skrev 2013-10-09 10:05:56 följande:
    Spännande! Undra vem de är.. Känns betryggande om de är som du säger, min guide och är snäll. Undra om man kanske får träffa på den när man dör? Haha herregud nu börjar jag verkligen spåna..

    det finns folk du kan gå och träffa om du vill lära dig mer om detta samt få träffa din guide! och nej ´jag skojjar inte. men kolla dig noga för så du inte går t nån skojjare bara, jag har sj träffat min men får inte ett ljud ur honom när vi kallar fram honom, däremot säger han enstaka meningar på nätterna, precis i samma veva jag vaknar kan jag hinna snappa upp en två meningar, väldigt intressant och spännande.
  • miela33
    babybabe skrev 2013-10-09 10:20:47 följande:
    Det skulle jag vilja.. Men vet inte vem som skulle kunna hjälpa mig med det, jag bor inte kvar där jag träffade denna man som sa jag hade nån bredvid mig..

    Vafan, undra om de är det jag vaknar av ibland på natten? Det är som att ja hör nån prata, för en millesekund, de känns som att ja precis är påväg ur en dröm, nästan vaken. Precis som nån stått vid sängen o sagt nåt o jag hör bara en liten bit eftersom jag sov när det sas. Som nån som pratar me en när man sover o man vaknar till. Känns som ett spöke. Uppfattar inte vad som sägs dock.

    Vad brukar din säga?  

    sist var det: hur mår du egentligen, och så mitt namn. någongång har det varit: det blir samma sak som i Hässleholm.
    jag brukar skriva upp vad jag hör.
    jag tycker du skall googla och se vad du hittar, se vad som är intressant för dig men fundera noga innan om du verkligen vill ge dig in i denna värld.!   alla andar är inte snälla. jag vet !
  • miela33
    Mokidoki skrev 2013-10-09 12:11:28 följande:
    Måste bara få inflika att det finns en jättebra bok om ämnet som är skriven av Margit Sandemo och heter "Vi är inte ensamma" Glad

    tack ska se om jag hittar den, :)
Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?