Inlägg från: SupersurasunkSara |Visa alla inlägg
  • SupersurasunkSara

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    Det sägs ju att vi har levt flera liv, iaf de flesta av oss och att det bara finns ett visst antal själar. De som för hastigt och/eller unga kommer tillbaka fortare än de som levt länge.
    Och det sägs att barn har mer kontakt med den delen av sig själva men att vi vuxna lär dem att det bara är fantasier..

  • SupersurasunkSara

    Mina har inte sagt något som jag minns iaf. Men jag sa vid 3 års ålder att jag ska få en lillebror när jag är 5. Jag hade tom en docka (gräsligt ful tygtrasdocka haha) som jag kallade för Pellebror. (Jag är fjärde barnet, alla tjejer) men mamma sa bara att nej det ska du inte alls. Hon var färdig med barn.
    Fick en bror när jag var 5½ 

  • SupersurasunkSara
    Bripp skrev 2013-10-07 16:27:25 följande:
    När dottern var mindre (runt tre) brukade hon prata om "förut, när jag var din mamma och du var liten..." och så drog hon upp olika saker vi gjorde "då"...hmm. Hon har slutat med det nu dock.
    Hon kanske var din mamma i ett tidigare liv Jag är intresserad av sånt och har lst en bok om regressioner och i den står det att själar ofta möts igen i andra liv och då kan det vara precis tvärtom mot hur det var innan. Mor och son kan bli syskon, pappa och dotter kan bli mor och son osv.
  • SupersurasunkSara
    Butterflie skrev 2013-10-09 17:38:01 följande:
    Min mamma tror på att man levt flera ggr å att alla själar hör ihop, som tex att mina barn kan ha varit mina mostrar eller min mamma har varit min dotter.

    Såg ett program på tv om just detta med tidigare liv, vet ej om det var oprah eller nåt annat. Men de lät folk gå in i trans och tillbaka till just tidigare liv. de sa även att ju fler liv du levt desto öppnare blir du och vet om dina tidigare liv. En kvinna i trans kunde berätta om flera utav sina tidigare liv och var medveten om att hon levt dem och hur många tidigare liv hon haft osv. 

    Detta fascinerar mig. 
    Samma här, jag planerar att testa regression, ev i terapisyfte. Hittade i Sthlm, inte så dyrt mellan 800 och 1600 tror jag det var.
  • SupersurasunkSara
    Butterflie skrev 2013-10-09 18:27:11 följande:
    Jaha, vad häftigt =) det kanske man skulle prova.
    Kollade lite på youtube å hittade en dokumentär om en pojke.
    " rel="nofollow" target="_blank">

     
    Läste en så bra bok om det hela, lite lite historier om folk som regresserat för min smak, men en del bakgrunds grejor ändå som var bra.
    Ska kolla klippet
  • SupersurasunkSara
    Butterflie skrev 2013-10-10 08:09:16 följande:
    Åh det är så intressant, vill lära mig mer, veta mer. Men samtidigt skrämmer det mig lite med vet dock inte varför, kanske för att det är oförklarligt. 
    Och då måste ju själarna komma någonstans ifrån från allra första början, och vart tar de vägen. Mänskligheten ökar och då måste det bildas nya själar.
    Jag tror inte på nåt allsmäktigt eller är religiös så hur skulle isf själarna skapas? Eller är det minnen, känslor och lukter som vi förnimmar? Kanske är det parallella världar som går in i varandra? Många frågor men ack så intressant.    

    Var de kommer ifrån och vart de tar vägen togs (nog) inte upp i boken. Men teorin är att själarna var ett visst antal från början, men eftersom inte alla återföds hela tiden och samtidigt, utan vissa återföds direkt, andra 'väntar' längre så kan det vara så att ibland återföds fler = befolkningen ökar.

    Är också en smula skraj, ska man regressera så lämnar man ju över sig rätt så rejält i en annan människas händer... Men jag vill ändå
    Är också intresserad av att lära mig tekniken, men kursen är i England..   
  • SupersurasunkSara

    Det sägs också i boken (om jag minns rätt, det var ett tag sen jag läste den) att de som kan massor (oförklarligt) om ett visst ämne har levt många liv och 'minns' kunskaperna från då. Då funderar jag på om de med tex asperger har levt många liv..

  • SupersurasunkSara
    Bripp skrev 2013-10-10 16:45:23 följande:
    Supersurasunksara: Jag är också intresserad av sånt och tror att hela vår familj har levt tillsammans, fast i en annan konstellation, i tidigare liv :) Jag och mannen delar många övernaturliga händelser och kopplingar, och blir alltid sammanförda av något el. någon igen om vi har motgångar eller börjar tvivla på vårt förhållande. Det är som vi är meant to be :)
    Härligt
Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?