Inlägg från: stina 86 |Visa alla inlägg
  • stina 86

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    Lite som att titta på medium att läsa det här..😃min äldsta son har många ggr vaknat på natten när han var mindre och sagt att "tanten står och tittar på mig"när man frågar var så pekar han på en vägg..leksakerna på barnens rum lever oxå ett eget liv..kan vakna mitt i natten av musikmelodier..det vanligaste är "rorry" bilen helt plötsligt från ingenstans säger-jag är stjärna nr 1!... När man sen går in i rummet så står leksaken på t ex golvet,alltså finns det ingen tyngd på den så att den kan starta själv..

  • stina 86

    För ca 1 vecka sen vaknade jag av en musikmelodi och pallade helt enkelt inte kolla så jag somnade om igen..efter en stund kommer samma melodi igen var på jag får spel och går in på barnens rum för att kolla..apan,som det var i detta fall ligger på rygg överst i leksakskorgen..för att den ska börja spela måste man trycka på knappen som är på magen på apan..alltså ovan på..hmmm

  • stina 86
    HWR skrev 2013-10-12 06:17:14 följande:
    babybabe skrev 2013-10-11 10:48:55 följande:
    Samma här. Hade en leksaksgitarr som börja låta när jag skulle lägga mig. Kunde inte lokalisera vart de kom ifrån. På morgonen hittar jag den under soffan. Omöjligt för nån att trycka på den. Den hade vart borta i månader när den plötsligt börja spela.  
    Det är vanligt att de börjar spela lite hur som helst när batterierna börjar ta slut.... Så ni behöver inte oroa er att det var en ande som var och tryckte på knapparna ;)

    Jovisst det jag väl köpa men rorry bilen har hållt på så i ett år minst från och till..jag har aldrig bytt batteri på den..och varför just på nätterna?är inte helt övertygad om livet efter detta osv men det har hänt för mkt på barnens rum för att inte tycka det är konstigt..
Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?