Inlägg från: sextiotalist |Visa alla inlägg
  • sextiotalist

    Det är jag som är Svettlöken

    Du kan lägga något av bomull under armarna, det finns bomull att köpa som är pressat. Jag har använt det när jag har varit på anställningsintervjuer, då jag kan svettas en del när jag är stressad.
    Suger upp svetten och är bara att slänga sedan.  

  • sextiotalist
    Anonym skrev 2013-10-12 20:29:18 följande:
    Jag håller med. Alla säger att ny svett inte luktar och att man inte luktar om man sköter hygienen... Stämmer INTE på mig. Visst luktar jag mycket mer om jag inte duschat på länge. Men jag sköter hygienen utmärkt och luktar ändå.

    Jag måste Iof vara väldigt noga med att tvätta ordentligt under armarna. Gnida och gnida med massa tvål. Ibland skrubba med tvättsvamp. Gör jag inte det så blir det värre.
    Det stämmer visst, jag svettas inte mycket (om man frånser de vallningar jag har börjat få och när jag springer). Men då luktar det inte (har en sambo med en näsa som en spårhund). Men när jag svettas pga stress då luktar det verkligen, jag är tvungen att byta kläder direkt (och tvätta av mig), jag misstänker att det är adrenalinerna som gör att svetten doftar, inte ologiskt eftersom t.ex hundar kan känna av detta hormon så de måste utsöndras vid stress
Svar på tråden Det är jag som är Svettlöken