• pco

    vi som går/ ska börja på CA i Göteborg

    Hej tjejer! Va ett tag sen jag va här nu. Fick mitt 4 mf i rad, fattar inte vad som är problemet lixom. Läkarna säger att det är naturens gång. Läkarna har gjort allt för oss o sen är det upp till min kropp och det har tagit sig de 4 senaste försöket juh! Är så trött på detta nu asså. Vi köpte 3 pack så nu har vi en blastis i frysen somvi ska få Tbax nu när CA öppnar igen o sen ett sista försök kvar, känner dock att jag inte orkar mer med läkarbesök, sprutor, frånvaro från jobb och sen det värsta av allt.. Att hoppet förvandlas till besvikelse.. Nu vi har tänkt oss att få blastisen insatt o sen starta upp för adoption o få en köplats och sedan ev göra sista försöket innan vi får medgivandet vid adoptionen. För efter att man fått medgivandet får man ej kombinera ivf och adoption.

    Hur går det för er tjejer? Såg att nicka fått sitt plus :) grattis!

  • pco

    Härligt Nicka, lycka till på UL och kub :)

    Va på CA igår och har börjat med progynon nu inför frys. Har aldrig gjort frys på CA innan, endast SU o det verkar lite annorlunda här. Nån annan som har? För jag kommer inte ihåg va de sa ang progestronet, då på SU började jag alltid strax innan insättning. Fick inte tag på CA då de ringer mig i morgon och aa, skulle jag ha börjar med båda samtidigt?
    Nu är jagigång iaf, känns både skönt och orklöst faktiskt.

  • pco

    Ja jag förstår dig, jag är helt slut på allt detta nu. Fick reda på igår attminbästa vän samt två st andra vänner är gravida. Två av de väntar sitt andra barn o den andra väntar sitt första barn. Glad för deras skull men känns rätt tungt ändå.

    Åk iväg o ta vara på varandra o ladda batterierna, det har vi gjort, gift oss o vart på resa .. Men har kommit fram till att hur mkt man än väntar så blomrankor aldrig riktigt redo igen då man vet vad man har framför sig.

  • pco

    Just ja, beställde babyklister igår som jag ska prova nu inför detta försök :) någon annan som provat innan?

  • pco

    Åh grattis till sonen :)
    Tack så mkt för tipsen, har en liten fråga. Varför tar man blodförtunnande? Hört om trombyl som visst oxå ska vara det men CA säger tvärt nej till det, de tror inte på det alls :( känner att jag vill testa iaf, nu har jag 4 mf bakom mig o totalt 7 insatta, känner att jag inte orkar mer faktiskt.

  • pco

    MoM : kan man köpa det utan recept? Så du tog menar du 1 tab. Om dagen elr menar du 3 st om dagen? När började du med de?

    Love: okej grattis :) tog du trombyl elr det som MoM skrev om? Jag ska nog testa :)

    Tack tjejer!

  • pco

    Ja jag satt o läste lite om det o förstod va hon mena tillslut :) tänkte nämna det till ca så fårjag inte från de får jag väl köpa det utan recept då :p

  • pco

    Love is everything: hmm men mensen kommer inte direkt för mig heller, oftast så kommer den 5-6 efter tagit sista provera tabl. Så oroa dig inte, den dyker nog upp snart :)

  • pco

    När började du förresten med fragmin sprutan? Ska på vul på måndag för o kolla slemhinnan o då ska jag tjata till mig den. Vilken läkare skrev ut det?
    Btw, nu har mitt babyklister kommit som jag beställt, är det nåt någon här provat?

Svar på tråden vi som går/ ska börja på CA i Göteborg