• pco

    vi som går/ ska börja på CA i Göteborg

    mammamou skrev 2013-11-04 19:46:28 följande:

    Hej igen alla tappra.

    Vad det låter intressant med akupunktur. Det kanske man ska testa nästa gång. Jag har precis för mig att jag fick en tablett (trombyl kanske) när jag gjorde mina förra insättningar på sahlgreska. Tror det var för att öka blodflödet, men när jag frågade efter det nu på Carlanderska sa hon bara att det inte har bevisad effekt och att jag skulle lita på att min kropp skulle ta emot blastocysten. Knepigt tycker jag. Vad kan man förlora på att ta en sån tablett? Vad säger de när ni frågar efter akupunktur? 


    Jag gick oxå på SU, fick aldrig någon trombyl :/ konstigt.

    O inte nu heller. Vi har inte pratat om akupunktur men enligt forskning så rekommenderar SU om det, men jag har inte hört om det personligen av de.
  • pco

    Hej tjejer!

    Det inte helt bra på vul idag, de hittade ca 40 äggblåsor vilket är för högt :( tog blodprov idag för o se sen på nu på ef vad de säger o sen ska jag göra ett extra vul på lördag så blir äp ca mån-tis nästa vecka och antagligen kommer jag inte ens få tillbaka nåt denna månaden för risk för överstimulering :/ ååååh fan för allt detta, det suger och jag mår skit! Varför ska vi behöva gå igenom denna skit bara för att få vår lilla familj som vi alla drömmer om som många andra bara råkar bli gravida o sen gör abort o allt. Fyfan vad man blir på dåligt humör!!

  • pco

    Tack tjejer för att ni lyssnar och stöttar!

    Vet inte om det räknas som ett försök,ska fråga imon, men det hoppas jag verkligen inte att det gör :/

    Hur går det annars tjejer?

  • pco

    Var på extra vul nyss och fortfarande svullen med ca 40 äggblåsor så vet inte än om jag kan få tillbaka nåt ägg sen :/ dock ser det ut som de flesta är ca 13mm och bara 4-5 som är på drygt 15 nu som man kan plocka på tisdag :/ ååh inget går som man vill juh!

    Som sagt blir äp på tisdag iaf!

  • pco
    MoM11 skrev 2013-11-09 12:28:46 följande:

    Ok så det blir äp iallafall? Hoppas det blir minst 5 då!


    Ja det blir äp på tisdag.

    Ja jag hoppas på det iaf :) tack :)
  • pco
    MoM11 skrev 2013-11-09 13:12:44 följande:

    Spännande pco!
    Och vi har ju vårt första möte på onsdag. Händer mycket denna v i tråden smile1.gif
    Borde haft äl igår eller förrgår, möjligen idag. Hoppas att våra egna försök här hemma ska ha gjort susen...


    Åh spännande, då är ni snart igång :)

    Ja du, man vet ju aldrig :) hoppas, hoppas :)

    Det vore ju super för när ni har första mötet brukar man göra ett vul :) tänk vad överraskade ni skulle bli om bi såg en liten där på ons :) hihi!
  • pco

    #558

    pco

    Idag 11:43

    Hej tjejer äntligen är allt över, vi var dör 7.45 i morse och är påväg hem nu. Har lite ont men det funkar. De hade ju skrivit ut suprefact till mig för att tanken va att jag inte skulle gå nåt tillbaka och suprefact är i gen direkt äl-spruta. Men allt såg fint ut, lite svullen och så men. Så nu ska vi göra en såk. Rescue grej dvs att jag fick ta otrivillen på sjukhuset idag ist och ska ta östrogen plåster var 3 dag.

    Fick ut 13 ägg, mer än de räknat med och därmed ska de långtidsodlas, så på söndag är det dags för återföring för hoppningsvis :) och ska göra ett extra vul på lördag.

    Anledningen till att jag först inte skulle få nåt tillbaka var för att jag hade ca 40 äggblåsor vilket höll på att resultera i rejäl överstimulering :/ för i sista stund skrev de ut suprefact ist för otrivillen.

    Hur går det för er tjejer?

  • pco
    väduren2 skrev 2013-11-12 12:29:08 följande:

    Skönt att allt gick bra, åk hem nu och t hand om dig! jag fick ju också den sprutan på efter äp och hormonsplåster, 3st var tredje dag ett sk  Rescue, de ringde varje dag den veckan, så det har ju sten koll på en 

    Är så arg på min kropp nu, skulle haft mens förra veckan men den har ej dykt upp, samma sak var det när vi skulle göra hela behnandlingen, så hoppade mensen en månad, verkar som om den gör samma nu! 


    Okej va skönt att jag inte är ensam om det här med extra sprutan o plåster för jag har aldrig fått det tidigare, hon sa att det bl.a. Ska förhindra mens i förtid. Men nu väl hemma känner jag mensvärk i ryggen :/ har aldrig känt så tidigare efter äp, hade du med så? Är det normalt? Är lite orolig att den redan är på g?!

    Ja jag förstår dig, men du ska se att den dyker upp snart :)

    Kan du inte annars ta provera för att få den exakt när du måste ha den till behandlingen? Det gör alltid jag så man slipper just detta om. Den kommer senare elr så? För isf kan msn med provera reglera när den ska komma. Men oroa dig inte, den kommer snart :)
  • pco
    MoM11 skrev 2013-11-12 13:09:31 följande:

    Låter ju ändå bra pco. Varför blir det långtidsodling? När väljer de det?
    Vad menas egentligen med överstimulering, hur många äggblåsor får man max ha?


    Man brukar långtidsodla om man får fler än 5 ägg alltså 5 dagars och då har de för hoppningsvis blivit blastocyster vilket betyder att äggen har delat sig i 100 celler.

    Med överstimulering menas att man har för många äggblåsor, jag hade ca 40st vilket är sjukt mkt och jag hade vääääääldigt ont och är man så svullen o har så ont brukar man inte få nåt tillbaka utan måste vänta en cykel.
Svar på tråden vi som går/ ska börja på CA i Göteborg