• pco

    vi som går/ ska börja på CA i Göteborg

    Tack sillavi .. Det gick sådär, de har sänkt rätt mkt, dosen alltså så hade några på 11 så det va inte så mkt så ska tillbaka för vul på lördag så blir D Någongång runt tisdag nästa vecka ist, segt men så är det ibland. Hur känns det för dig nu då? :)

    Hur går det för er andra tjejer?

  • pco

    Nej de sänkte dosen från början, brukar spruta 9 dagar men nu med den låga blir D äp på dag 12 som det ser ut nu.
    Hade bara ca 6st som va på 11 mm o massa små, brukar annars ha ca 18-20 st äggblåsor som är redo för plock .. Förra gången hade jag precis 20st varav 15st innehöll ägg och då va jag så svullen att jag kunde inte ens sitta rakt på en stol..

    Ursch då migrän är inge kul, har du gjort vul än?

  • pco

    Jag förstår o vet precis hur det känns. Gick oxå på SU innan och ja det kändes verkligen opersonligt. CA är kanon, de bryr sig verkligen o t o m ringer o frågar Eftr. Äp hur man mår och meddelar hur läget ser ut, de är kanon kan jag säga :D

    Har äp på ons nu och de vet att jag mår så jäkla dåligt i samband med det så de ordnar lite mer/andra mediciner till mig o planerar att jag ska komma tidigare för att prata lite o sånt för Att jag ska känna mig trygg. De är verkligen kanon! Lycka till!

  • pco

    Hej tjejer!
    Jo det gick bra. Hade 22st stora äggblåsor som punkterades varav 16 st ägg hittades så på måndag blir det förhoppningsvis ET :)

    Hur går det för er andra?

  • pco

    Hej tjejer! Jo det gick bra, inte lika ontsom innan. Fick ut 16 ägg, pratade med de imorse, det är 7 ägg kvar som änsålänge har utvecklats men det Är ju en helg emellan till ET så får väl se hur det blir. Trots att man gjort gjort detta många gånger så är man lika nervös ändå, gaaah! Jag blir galen!

  • pco

    Sillavi: åååh så roligt :) vill oxå :/ fick precis veta att 3 av mina vänner är gravid o har ytterligare 1 som är halvvägs o 1 som fick en flicka för 6 dagar sen. Är såklart glad men man känner att inte har nåt o komma med vid matbordet direkt.

Svar på tråden vi som går/ ska börja på CA i Göteborg