• plaayground

    Erfarenhet av Voxra?

    Anonym (voxra) skrev 2013-10-20 09:04:19 följande:
    Hmm, verkar som att de flesta inte har några särskilda biverkningar och dessutom både går ner i vikt och i princip slutar röka. Dessutom ökad sexlust. Det låter nästan för bra för att vara sant Eller är det så att det bara är de som har bra erfarenheter har skrivit här?

    Skulle vilja höra mer om det här att sluta röka, hur gick det till? Försvann bara lusten att röka eller var det ett medvetet val att sluta? Samma med viktnedgången, var det medvetet eller var det "biverkningar" som gjorde att ni inte KUNDE äta?

    tacksam för all info jag kan få

    Jag är som sagt inte deprimerad alls och när man läser biverkningar som självmordstankar och annat så låter det som rena rävgiftet att stoppa i sig. Därför jag är väldigt tveksam, men skulle det få mig att sluta röka och dessutom gå ner i vikt så vill jag ändå överväga det. 

    Jag har ätit voxra i 1 veckas tid och har redan gått ner 1,5kg. Kan komma på kvällen att jag inte ätit på över ett dygn och får trycka i mig något :O Dock är det inga problem när man väl äter, man kan fortfarande äta som en häst bara det att hungerkänslorna kommer inte ibland.


    Jag har rökt i 8 år, mellan 1-2 paket om dagen och jag slutade ofrivilligt att röka redan andra dagen på voxra. Har alltid haft det som ett sätt att hantera stress så tvingade i mig ciggen mer eller mindre i 2 dagar innan jag gav upp för det smakade bara äckligt ;S


    Självmordstankar tror jag man bara riskerar om man redan mår riiiktigt psykiskt dåligt då symtomen oftast blir en riktig bergochdalbana första veckan, jag har klarat mig bra dock :D Och jag kan säga att jag var riktigt dålig INNAN jag började med Voxra. :) Intressant tråd för mig då Voxra e relativt nytt så fortsätt fråga och dela med er ;p

Svar på tråden Erfarenhet av Voxra?