Inlägg från: Anonym (Lägg av) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lägg av)

    Min son håller på med droger..

    Anonym (---) skrev 2013-11-15 15:04:47 följande:
    Thomas är en kvacksalvare och opportunist, han gör pengar på att sprida dynga och "bota" cannabisbrukare. En sorglig konsekvens av den rådande lagstiftningen, man öppnar dörrar för sånt här. can som är en sponsor till sidan du länkade till är statens främsta propaganda sida, medges att dom har städat mycket dom sista åren men det förändrar inte faktum att drogFAKTA hittar man inte hos folk som jobbar mot droger. Drogfakta hittar man på objektiva sidor, såna som är mycket nograna att länka till källmaterialet. vill du verkligen lära dig nått om droger så kan du hoppa in på www.erowid.com en informativ sida där varken positiva eller negativa egenskaper döljs. Där hittar du dock inte nån stöd för gateway teorin som visade sig vara en teori på sin höjd, eller stöd för thomas version av drogen cannabis. För din och din sons skull så hoppas jag att du nån gång accepterar att han gör egna val, drogval är för trivialt för att förstöra relationen med sin förstfödda.   Om du ska basera din drogkunskap på film så välj i alla fall en vettigare film, finns tusentals som som inte handlar om misär utan ger mer rättvis bild av livet. Cannabis är även en av dom billigaste droger man kan köpa, behövs inte många kronor för att uppnå ett rus, är ekonomi en av dina huvudbry så kan jag säga att den lagliga alkoholen är minst dubbelt så dyr.  

    Men är du sann?? Aldrig i helvete att det är ok att acceptera att ens barn använder droger?!!ärligt😳
  • Anonym (Lägg av)
    frappa skrev 2013-11-15 15:30:29 följande:
    Thomas Lundqvist är en bondfångare, som använder retorik att skrämma upp föräldrar och beslutsfattare till att satsa pengar på hans verksamhet. Varför är det svart och vitt för. Är man 18år är man inget barn. Men det betyder inte att man ska acceptera det heller. Men då av rätt anledningar, och inte försämra hans framtid, bara på pin kiv.

    Frappa jag gillar dig! Du verkar va en skön kille som vet en hel del om cannabis och dess bra verkan. För det finns medicinska fördelar, jag vet det. Men en ungdom som använder detta och börjar bli förändrad, snor pengar så har det gått för långt. Skulle inte heller ställa upp och ge min son sitt körkort om han började med droger. Det är ju som att belöna honom.
  • Anonym (Lägg av)
    Anonym (---) skrev 2013-11-15 16:13:35 följande:
    Gick i exakt samma tankar, vissa ungar drar verkligen nitlott när det kommer till föräldrar. Att det ska krävas så lite för att vissa föräldrar ska vända sina barn ryggen, sjukt vad det är.  

    Men hon ber ju om hjälp! Har ni vart i situationen själva?? Man vet aldrig hur man reagerar. Det går förmodligen till en viss gräns innan man inte orkar mer. Hon skriver oxå att hon älskar honom!
  • Anonym (Lägg av)

    ANONYM --- Hoppas ditt/dina barn börjar med Cannabis. Vore sannerligen intressant om du verkligen ser det som ett " välkommet inslag" Du resonerar så jävla dumt 😳 Vem i helvete vill ha det så?? Ingen normal förälder.

  • Anonym (Lägg av)
    frappa skrev 2013-11-15 20:48:01 följande:
    Ingen drog är ett välkommet inslag(alkohol inkluderat). Men det är rätt naivt och tro de inte kommer testa nått.

    Ja det är en annan femma Frappa ;)
  • Anonym (Lägg av)
    frappa skrev 2013-11-15 21:24:04 följande:
    Vad är en annan femma?

    Haha jo.. att man är naiv om man inte tror de ska testa något. Men att fastna i skiten..de är Inge bra ;)
  • Anonym (Lägg av)
    Anonym (Anonym) skrev 2013-11-15 22:08:52 följande:
    Är du förståndshandikappad?

    Men nä! Här vill jag försvara Frappa! Även om han är mkt liberal vad gäller Cannabis så har han rätt i mkt!
  • Anonym (Lägg av)
    MikNis skrev 2013-11-21 11:06:30 följande:
    Varför har du valt att uppfostra han på ett sådant sätt, att han valt att välja droger.  

    Mycket dum fråga!! Allt kan inte skyllas på föräldrarna:(
  • Anonym (Lägg av)
    Moolie skrev 2013-11-21 17:49:00 följande:
    INGET kan skyllas på föräldrarna! De har gett honom förtroende och tillit, frihet och möjligheter. Man får ta och ta till vara på detta som son/dotter. Föräldrarna agerar utefter samhällets normer och värden. Och tyvärr är det något som måste följas.
    Fast jo.. i vissa fall kan säkert en trasig barndom med föräldrar som fullständigt skiter i sina barn kan man skylla på föräldrarna!
Svar på tråden Min son håller på med droger..