• Äldre 18 Nov 13:40
    9986 visningar
    45 svar
    45
    9986

    Tävling – Gör om mig! Vinn skjortor för 5000:-

    Tailor Store och Carolina Gynning ger dig chansen att bli riktigt snygg i vinter.
    Behöver du göras om och få en ny garderob?
    Motivera här i tråden varför du behöver göras om. Illustrera gärna med foto!
    Det går också bra att nominera en vän eller partner som behöver en peppande make-over.

    1:a pris är 6 skjortor från Tailor Store och Carolina Gynnings kollektion affärskvinnan.
    2-5 pris tröstpris värt 600 kr hos Tailor Store.


    Här kan du läsa mer om Carolina Gynnings kollektion:


    http://www.familjeliv.se/Foralder/1.2480390


     


     


    Tävlingen pågår t.om midnatt 25/11 och vinnare utses av en jury.


    Lycka till! Solig

  • Svar på tråden Tävling – Gör om mig! Vinn skjortor för 5000:-
  • Äldre 18 Nov 14:41
    #3
    ceybitz skrev 2013-11-18 14:22:32 följande:
    Efter fem år på ett jobb där jag inte trivdes och två år som mammaledig har jag nu fått chansen till mitt drömjobb!
    Jag har tillbringat hela min mammaledighet med att söka nytt jobb och förra veckan fick jag reda på att jag blivit utvald till ett fantastiskt jobb.
    Den enda nackdelen är att jag inte har några kläder!!
    Mitt gamla jobb hade man uniform på, och min nuvarande garderob är därför helt inriktad på lekvänliga. HJÄLP! Jag är helt vilse bland skjortor och "finbyxor"!
    Det skulle betyda SÅ mycket om jag fick er hjälp. Och det skulle kännas så roligt om jag blev utvald att få ta del av Carolinas fantastiska kläder!

     


     
    Hej hej ceybitz!

    Vad roligt att du vill vara med och tävla Solig
    Tyvärr verkar det som om du fått med dig någon skräpkod när du postat så posta gärna igen
  • Äldre 18 Nov 18:05
    #2

    Efter 5 barn och ett antal kilo upp så bestämde jag mig för att ta tag i mig själv. Så i maj började jag äta lchf och träna på gym, och har nu tappat 10 kg, och bytt fett mot muskler. Skitbra, men mina kläder hänger som säckar på mig nu!
    Jag har gått ner 2 storlekar, har inte råd att köpa nya kläder nu så jag skulle verkligen behöva lite nytt som passar nu!

  • Äldre 18 Nov 18:58
    #3

    Jag är en 27 årig tre barns mor men ser ut som 19. Min klädstil är under all kritik och jag förvånas inte av att folk tror att jag är yngre för jag kan inte klä mig helt enkelt. Jag har aldrig varit modemedveten men skulle såå gärna kunna klä mig mer moget och som passar min ålder. Eftersom jag har noll koll på smak och väldigt taskigt med pengar just nu (pluggar) så blir det helt enkelt så att jag får gå i mina trasiga skit fula kläder ifrån gymnasietiden (patetiskt jag vet) så ge mej en boost så jag kan bli en skitsnygg 27 årig småbarns mamma ;)

  • Äldre 18 Nov 19:04
    #4

    Efter fem år på ett jobb där jag inte trivdes och två år som mammaledig har jag nu fått chansen till mitt drömjobb! Jag har tillbringat hela min mammaledighet med att söka nytt jobb och förra veckan fick jag reda på att jag blivit utvald till ett fantastiskt jobb. Den enda nackdelen är att jag inte har några kläder!
    Mitt gamla jobb hade man uniform på, och min nuvarande garderob är därför helt inriktad på lekvänliga sandlådekläder. HJÄLP!
    Jag är helt vilse bland skjortor och "finbyxor"! Det skulle betyda SÅ mycket om jag fick er hjälp. Och det skulle kännas så roligt om jag blev utvald att få ta del av Carolinas kläder! 

     


  • Äldre 18 Nov 19:42
    #5

    Wow , vilken kollektion .! Motiveringen är ju inte så svår , med ett halvdött hår , en rygg som sviker och värker och att underkläderna är tio år gamla jag inte ens märker . Det värsta utav allt är stressen i vardagen lämna ,jobba ,hämta , fixa mat ? En del av dagen ! Jag fastnar i soffan och energin är borta mannen min gör allt för att allt ska ordnas , men kvällarna är för korta . Så tänk vad glad han skulle bli att se sin nyblivna fruga glad och kvinnlig så skulle han inte ljuga om han sa att det va på tiden . Jag vet ju inte ens hur man ska se ut nu för tiden det börjar klia så fort jag ser mig i spegeln eller tänker på vad jag har på mig pengar tid lust och okunskap om vad man passar i är stora problem ! Så denna vinst skulle få mig att kanske få en riktig spark åt rätt riktning och min sjukgymnast skulle kanske få se nya resultat min man kanske skulle ännu mer förstå varför han gifte sig med just mig .

  • Enter Sandma­n
    Äldre 18 Nov 20:33
    #6

    Jag vill nominera mina barn som båda är utflugna och som kämpar med vuxenlivet, att få ekonomin att gå ihop på studielån, att hinna med vardag med pluggande och kärleken till sina partners och ändå tar sig tiden att ställa upp när jag behöver dom och inte orkar själv pga sjukdom.
    Dom är värda allt för mig och jag vet att nya snygga kläder skulle vara en sån boost för självkänsla och ekonomin som redan är hårt ansträngd, när man är student finns det inte mycket utrymme för flärd.

     

  • Äldre 18 Nov 20:39
    #7

    Efter en lång period med flertal motgångar och dålig livssituation hemma så har jag äntligen tagit steget och ställt upp för mig själv och för min son! Jag har börjat träna, lagt om kosten helt och hållet och allt detta på egen hand hemma då ekonomin inte tillåtit gym eller till träningskläder, med målsättningen att må bra och få mer energi! Träningen och kosten har gett resultat och jag har blivit sundare och smalare och mår mycket bättre. Min son på 4 märker också av detta vilket gläder mig något otroligt! Men som skrivet innan, ekonomin tillåter inga onödiga köp så jag får gå runt med för stora kläder. Så en vinst med nya fantastiska skjortor skulle sitta perfekt! Inte för att tala om att de skulle ge ett bättre intryck på jobbintervjuer eller då jag står framför hela skolan och pratar (vilket sker ofta!).



    Tagen idag!!


    Tagen för 2 år sedan, och såhär såg jag ut till i sommras/höstas.
  • Äldre 19 Nov 03:17
    #8

    Jag har efter 8 års depression äntligen vaknat upp och försöker se ljust på tillvaron men det har inte visat sig vara så enkelt. Under åren som gått har jag hankat mig fram. Jag lyckades utbilda mig men mådde för dåligt efter utbildningen vilket gjort att jag fortfarande inte har ett arbete jag trivs med, jag springvikarierar som lärare men försöker ändå att se ljust på det fast jag inte trivs. När jag slutade äta mediciner och "vaknade" insåg jag att jag gick runt i trasiga gamla kläder. Helt fruktansvärt. Jag har köpt lite nya kläder men har inte råd med så mycket då vår ekonomi är ansträngd. Min katt blev sjuk och försäkringsbolaget vägrade stå för kostnaderna så jag har fått betala allt själva, flera 10 tusentals kronor. Jag och min sambo var också med om en krock där vår bil gick sönder och det blev extra utgifter för det. Året började så bra men har vart mycket tungt på många sätt men jag ser verkligen ljust på framtiden ändå. Det hade betytt väldigt mycket för mig att vinna, att få kunna se respektabel ut på arbetet och få känna sig fin och välklädd för en gångs skull. 

  • Äldre 19 Nov 06:37
    #9

    Det skulle vara så jädrans trevligt att få klä sig snyggt nångång!  Att äga ett plagg som inte är ett urtvättad reaplagg med noppror under armhålan.

    Bild tänker jag inte ens bjuda på. Orkar inte vänta på att jag ska gå ner de där kilona för att jag ska få unna mig ett snyggt klädesplagg. Glad

    Ett Carolina-plagg vore bara en underbar julklapp till mig själv.. {#emotions_dlg.flower} 

  • Äldre 19 Nov 07:11
    #10

    Jag har gått ner 71 kg i vikt, gjorde en GBP och efter det så har jag bara ätit rätt och tränat stenhårt för att gå ner och för att behålla min vikt, aldrig någonsin att jag blir stor igen. 

    Men det är väldigt svårt att hitta sin stil när man har varit riktigt stor hela livet och bara försökt att dölja sin kropp så storleken inte syns och inte riktigt hängt med i modet, nu vill jag visa den fast med klass och mycket stil, det skulle dessa skjortor hjälpa med mig med...sexigt men stilfullt är aldrig fel  

    Här är jag innan jag gick ner i vikt:



    Och en bild efter, hm ja livet är så mycket roligare men som sagt, hjälp mig med att få lite klass på mig

Svar på tråden Tävling – Gör om mig! Vinn skjortor för 5000:-