• Forumvärd

    Tävling – Gör om mig! Vinn skjortor för 5000:-

    Tailor Store och Carolina Gynning ger dig chansen att bli riktigt snygg i vinter.
    Behöver du göras om och få en ny garderob?
    Motivera här i tråden varför du behöver göras om. Illustrera gärna med foto!
    Det går också bra att nominera en vän eller partner som behöver en peppande make-over.

    1:a pris är 6 skjortor från Tailor Store och Carolina Gynnings kollektion affärskvinnan.
    2-5 pris tröstpris värt 600 kr hos Tailor Store.


    Här kan du läsa mer om Carolina Gynnings kollektion:


    http://www.familjeliv.se/Foralder/1.2480390


     


     


    Tävlingen pågår t.om midnatt 25/11 och vinnare utses av en jury.


    Lycka till! Solig

  • Svar på tråden Tävling – Gör om mig! Vinn skjortor för 5000:-
  • ladyblue78

    Jag vill nominera mig själv, är 35 år och har inte haft en månad under hela mitt liv där jag varit frisk. Lever med kronisk b12 & folsyra brist, laktosintollerant, födoämnesallergi, allergi mot damm, mögel & kvalster, pälsdjur, fjädrar. Har eksem, astma, kontakteksem, pollen allergi (kan fortsätta rabla allergier en lång stund till). Under tonåren fick jag allergi i ögonen (som stannat kvar), blev nästan blind och har ärr än på båda ögonen. Har problem med svimningsanfall och även för ett par månader sedan blivit konstaterad pco-s. Kämpar just nu för att bli gravid utöver alla vardagshinder som allergierna ställer till med. 

    Jag skulle verkligen behöva en egoboost, få känna mig ompysslad och fin. Just nu går all energi och pengar åt att må bättre.  

  • passo

    Jag vill vinna för att jag passar bra i skjortor men har vid graviditet gått upp några kilo. Med en föräldrarpenning så kan jag inte med att unna mig dyra snygga skjortor utan blir mest att jag har på mig samma trasor varje dag. Sen när jag ska iväg på något kul har jag ingenting som passar och sitter snyggt. Därför vill jag vinna dessa fina skjortor! :)

  • Sanda

    2011 valde jag att ta ett beslut som jag aldrig ångrat, efter år av ångest pga min fetma valde jag att göra en GBP, det var inget lätt beslut men något var tvunget att hända.

    Nu 2013 och 50kg lättare är jag en helt annan person, inte bara kroppsligt utan även psykiskt. Jag är levnadsglad, positiv och vågar tro på mig själv. Jag fick precis en chefsroll i mitt yrke för att jag vågar visar framfötterna och jag vågar äntligen säga och visa vad jag tycker. Jag äter en hälsosam kost utan att vara överdriven! Mindre portioner är en självklarhet men jag passar även på att njuta av livet så ett glas vin och chokladbit slinker även ner. Det ger mer harmoni och balans. Jag tränar på gym och är ute och springer, förra året sprang jag tom midnattsloppet.

    Jag är oerhört tacksam för att jag fick den här chansen men nu till mitt problem. Jag gjorde det här för att återfå hälsan sen är det ett plus att man blev lite snygg på köpet men vad ska man ha på sig?? Nu blir jag chef och min garderob haha ska vi inte prata om! Jag vågar fortfarande inte köpa något annat än svart och eftersom jag förr fick köpa det som gick på mig har jag tappat all form av känsla för mode! Hade så gärna vunnit så jag fått ordning på även den biten!

    Tack på förhand!

  • Ensamma morsan

    Min man dog när vi väntade vårt enda barn. Nu säger sonen ofta: "Mamma du ska se fin ut så du får en farbror som kan vara som en pappa". Jag har gått ner flera kilo & kläderna hänger, tillsammans med en glåmig trött hy gör inte saken bättre. Nu vill jag göra som min son säger åt mig- Blomma upp på nytt igen & ge mig själv en makeover, inte minst för sonens skull.

  • paulineee

    Från att varit ett modefreak utan dess like, till att få smått panik över att inte längre kunna ha sina favoriter. Gravidkulan växer och växer, och hur underbart de än är, så blir min stil himla lidande. Jag vill hitta tillbaka till min stil och kunna känna mig så där himla snygg igen. Snälla hjälp detta vilsna fd modefreak!

  • Stylingstöd

    ♥ ♥ ♥  Jag har stagnerat i en alltför ungdomlig stil trots att jag snart är 50 och behöver därför ett par fina skjortor från Carolina utan att det kostar klöver!  ♥ ♥ ♥
     

  • Stylingstöd

    Jag har stagnerat i en alltför ungdomlig stil trots att jag snart är 50, därför behöver jag ett par fina skjortor från Carolina utan att de "kostar klöver"!           I ♥ Tailor Store    
                                               

  • Nyfiken gul

    Jag skulle vilja nominera min man! 

    Han har stannat i jeans och t-shirtträsket alldeles för länge och har dessutom nu börjat anamma biker-trenden. Vi åker mycket motorcykel och han köper mycket kläder med det märke vi åker men han börjar mer och mer likna en reklampelare alternativt nån utklädd människa.

    Han var välklädd när vi träffades för 10 år sedan men nu ser jag att han tappat stilen lite och behöver hjälp att hitta hem.

    Han lägger inga pengar på kläder mer än det han köper med motorcykelmärkena och det kallar jag inte riktigt kläder . Det går inte att se ut som en reklampelare i alla sammanhang.  

    Han skulle bli väldigt glad för nya skjortor och massa fina kläder så han kan bli den läckra man han ändå är under alla loggor...

    Var vänlig och hjälp en 50-åring som gått vilse i sina egna skor!! 



     
    Alexander -98- Isaac -00- Victor -08-
  • Tjohalia

    Jag kan tyvärr inte bidra med någon bild då det inte går att lägga till någon från min surfplatta, och det är det enda jag har tillgängligt just nu. Tyvärr kommer jag inte heller att kunna göra styckeindelning (allt blir ändå i ett stycke när jag postar inlägget), så jag försöker hålla mig kortfattad, Jag är i stort behov av en ny garderob. För 2,5 år sedan genomgick jag en gastric bypass operation som i stort sett gav mig ett nytt liv. Det går inte att föreställa sig vilken skillnad det gav på min livskvalité. Jag är idag en aktiv mamma som hänger med mina barn överallt. Jag och mannen har tagit upp slalomåkning (snowboard för min del), något vi båda höll på med i ungdomen. Nu har vi introducerat barnen och är mycket aktiva på vintern. Slalomutrustning för 4 personer och liftkort är däremot inte billiga. Nu står vi inför två dilemman. I och med min viktminskning fick jag ett välkänt medicinskt problem: hängbuk. Jag opererades inom landstinget för 5 veckor sedan och är mycket nöjd med resultatet. Det var den sista biten av mitt gamla jag som försvann, en person jag faktiskt inte gillade särskilt mycket. Men det har inneburit att allt i min garderob nu återigen är för stort. Jag vill inte ens gissa hur mycket kläder jag fått byta ut under resan när jag gick ner nästan 60 kg. Nu måste jag återigen byta ut nästan allt. I samma veva är det långt ifrån billigt att vara sjukskriven, och nu står vi dessutom inför julen med allt vad det innebär. Och, vi måste köpa nya slalomskidor till sonen eftersom han vuxit ur sina. Allt det här innebär att mina nya kläder får vackert vänta. Så nu, när jag äntligen för FÖRSTA gången i hela mitt liv skulle klara av att bära upp alla snygga kläder som finns där ute, då får jag vackert vänta och gå i mina bylsiga paltor. Därför skulle det kännas otroligt fantastiskt, jag kan inte ens beskriva det, att få vinna i den här tävlingen!


    Flicka 2005 * Pojke 2007
  • Pauliina

    Jag vill mer än gärna vinna. Sedan jag vart gravid med andra barnet har jag rasat samman. Har noll självförtroende och det finns inget mer jag vill än att faktiskt se mig själv i spegeln och älska den jag är.

Svar på tråden Tävling – Gör om mig! Vinn skjortor för 5000:-