• BUMP2

    ADHD - ersättning Trygg Hansa

    Det har gått bra, till min stora förvåning (och glädje)! Cool Enligt Trygg Hansa var det ju i princip kört för mig att få ersättning (de kallade det till och med "omöjligt" i ett telefonsamtal med mig, haha), men med ombudets hjälp så har jag nu fått veta (av ombudet) att jag kommer att få ersättning i alla fall. Hur mycket och när vet jag inte än. WOHO! Skrattande

    Detta betyder alltså att ni med gamla försäkringar kan ha rätt till ersättning för era diagnoser, trots att ni aldrig har haft något tillägg. Jag har absolut inte rätt till ersättning såsom min försäkring ser ut idag, och inte ens då det så kallade "skadedatumet" inträffade. Företaget hette Holmia då jag var född, och vad jag förstår gällde helt andra regler då.

    Privata försäkringsbolag har en idé om "skadedatumet", och i mitt fall var detta för två år sedan ungefär. Denna idé funkar inte riktigt när det kommer till neuropsykiatri, och folkets ombud tycks ha hjälpt mig i processen att belysa detta juridiskt. Jag tror att det är därför jag har fått igenom detta och ska få ersättning, men jag avvaktar tills jag har fått mer information och har fått en konkret summa.

    Lycka till allihopa!

Svar på tråden ADHD - ersättning Trygg Hansa