• mikipiki

    Kom in och rösta fram Årets FL-fotograf 2013 - 3. Närbild

    Haha ja efter att ha sett de andras bidrag kan jag ju säga att jag blir glad om jag får en röst :) inte mitt tema alls. Hade inga närbilder överhuvudtaget så fick improvisera någon timme innan bidragen skulle in. Kommer skämmas när det avslöjas vem som tagit vilken bild :P

  • mikipiki

    Tycker att det är rätt obvious att någon har röstfiskat, troligtvis samma person också om man tittar på bilderna. Otroligt synd. Jag kan förstå att man vill vinna, men vill man inte göra det på ett ärligt sätt då? Sjukt dålig stil mot alla de andra som är med.


  • mikipiki
    Svrv skrev 2013-12-04 20:53:37 följande:
    Fan vad irriterande det är när man själv lägger ner mycket tid på att skicka in dessa jävla bilder och sedan är det någon som sticker iväg med 40 röster på 20 minuter. Man inser ganska snabbt att ens chanser är som bortblåsta. Mvh, jävligt besviken deltagare.
  • mikipiki

    Jag måste faktiskt hålla med Scotsman. Tycker också att den fuskande deltagaren ska diskvalificeras. Alla ska ju tävla på lika villkor..

  • mikipiki

    Men alltså är det på detta viset så känner jag faktiskt att det är aktuellt för mig att hoppa av, för då lär jag aldrig kunna vinna ändå :(

  • mikipiki

    Det får man sen när tävligen är avslutad. Ska bli minst sagt intressant. Hoppas den som fuskat skäms riktigt mycket redan nu också. Denne måste ju se vad som skrivs ;)

Svar på tråden Kom in och rösta fram Årets FL-fotograf 2013 - 3. Närbild