• aysn

    Kom in och rösta fram Årets FL-fotograf 2013 - 4. Natur

    Starkt redigerade naturfotografier tilltalar mig inte. 5 och 13 var fina och liksom lugna, jag gillar även motivet i 17. Men det var nummer 4 som stod ut, kanske mest eftersom det liknar ett ställe jag älskar. Och så är det ju ibland - fotografier kan väcka känslor och ska man då bedöma vilken man gillar mest så blir det inte alltid rationellt. Även om jag hade föredragit fokus på hela bilden, så tycker jag att det är en rolig bild som väcker nyfikenhet.

  • aysn

    Jag måste säga att jag också tappat lusten att följa denna tävlingen (är själv inte med) och rösta. Det är inte bara underförstått utan självklart att man inte röstfiskar i en sådan tävling - som dessutom är anonym. Tävlingen är rolig, jag älskar fotografi och många är så duktiga. Det är även roligt att läsa andras kommentarer och ta del av deras kunskap. Men det känns riktigt tråkigt att det fuskas så uppenbart. För det är det det är: fusk. Var är yrkes/hobbystoltheten? Eller stoltheten överhuvudtaget...? Vem vill vinna en talangtävling tack vare fusk? Jag är faktiskt riktigt besviken.

  • aysn

    Fanns det inte en annan tråd där man kan diskutera bilderna? Kan någon länka?

  • aysn
    Nyfiken gul skrev 2013-12-10 14:00:06 följande:
    Hur det än är så är och förblir röstfiske fusk. Punkt. Annars skulle vi ju kunna skicka in vad fan för skitbilder från mobilen som helst. Röstfiske gör att flest röster vinner. Den som tror något annat är mer än lovligt naiv..

    Precis.
Svar på tråden Kom in och rösta fram Årets FL-fotograf 2013 - 4. Natur