Inlägg från: mona83 |Visa alla inlägg
  • mona83

    För tidigt född vecka 23+3

    Håller tummarna att det går bra för dig den här den här gången .

    I skrivandes stund sitter jag här med sparkande bebis i magen i v23+6. Har sedan v17 varit sjukskriven för att jag har Graves sjukdom/hypertyreos, mina sköldkörtelvärden var kassa när jag fick veta att jag hade fått det igen. Jag har ökad risk för missfall eller prematur födsel iom det. Varje dag som går är ett steg i rätt riktning.

    Om allt går som det ska föds mitt tredje barn runt 6/12, i annat fall så blev det sista chansen för mig att få ett tredje barn.


    L.O.V.E
  • mona83

    Det pendlar oftast lite från dag till dag, vissa dagar så finns ingen tvekan att jag kommer föda i december och andra dagar finns tvivel och man vågar inte riktigt tro att det går vägen. Dels för att mina graviditeter verkar bara få värre komplikationer för varje gång jag är gravid. 

    Min första eller ja andra blir det ju eftersom första slutade i ma v 12, flöt på utan problem alls, min andra fick jag gbs, hade blödningar hit och dit lågt sittande moderkaka och säte i v 36 allt på en gång kändes det då. 
    Var så skönt den här graviditeten, jag slapp illamående och spy. Mådde liksom bättre än någonsin var en läkare som talade om för mig att jag var sjuk, själv hade jag aldrig anat det om jag hade lämnat sköldkörtelprover i samband med dom prover man lämnar vid inskrivningen.
    Så bestämde tidigt att hur det än går, om det blir ett sent missfall, så blir det ingen trea här. Jag och min gubbe får aldrig nått gemensamt barn i så fall, det här barnet var inte planerat alls. Hade p-piller när det blev till. Det beslutet har jag tagit med tanke på att jag inte verkar kunna ha graviditet utan sjukdomar längre. 
    Sjukdomar som kan påverka barnet negativt i slutändan. 
    Medicinen jag äter för min sköldkörtel som ska ge barnet bäst chans att överleva står i bipacksedeln att barnet kan bli påverkat av :/. 

    På rul såg iaf allt bra ut. 

    Men för varje dag som jag känner sparkar så känner jag mig lugn iaf. 


    L.O.V.E
Svar på tråden För tidigt född vecka 23+3