• Pemberly

    gravida efter ivf i december 2013

    Är det några fler som blivit gravida efter ivf i december 2013 så kunde det vara kul att följas åt.

    Jag själv satte in ett fryst embryo den 10/12 och plussade igår. Jag har sedan tidigare en son på drygt 3 år som vi fick via ivf och vi har gjort rätt många försök att få ett syskon till honom. Jag är jätteglad att det blev plus den här gången men också orolig eftersom min senaste graviditet blev missed abortion (i somras)


  • Svar på tråden gravida efter ivf i december 2013
  • Sirian

    Tack allihop! Jag är just nu hemma en snabbis för att packa lite nya kläder och andra förnödenheter, sen blir det raka vägen tillbaka till neonatalen där tjejerna ligger. Är lite öm, men förlossningen gick jättebra, inga bristningar alls.

    Jag började känna ryggvärk någon gång på morgonen, men trodde inte alls att det var värkar. Gick omkring och städade och skulle precis åka till Ica för att veckohandla när jag känner ett rejält hugg i livmodern. Maken propsade på att vi skulle åka in till förlossningen och det var tur, för exakt 75 minuter efter den första rejäla värken hade Astrid kommit ut. Känner mig lite snopen faktiskt, som om det inte blev en "riktig" förlossning, men tjejerna är så underbara och jag längtar så mycket efter att få ta hem dem. Med lite tur får vi ta med dem hem om sex, sju veckor.

  • nonnitott

    Åhh sirian GRATTIS! blir alldeles tårögd när jag läser att tjejerna kommit!! (Hormoner...) Va skönt att allt gick bra och att ni mår bra, hela familjen, även om jag förstår att det blev en chock! Grattis igen.... <3

  • Coors

    Grattis Sirian! Vad härligt!

    Hoppas de e bra med er alla andra oxå!

    Vi har gått in i v29 nu och bebisen har klarat sig så här långt. Är lite orolig att planera för mycket när man vet att en liten risk finns.

    Blir iaf planerat kejsarsnitt för oss, planering för de strax.

  • nonnitott

    Nu börjar det närma sig! Idag har jag precis en månad t BF!! Hur är det med er andra? Har era små hjärtan fixerat? Vår klump låg i säte vid förra mvc besöket, imorrn är det dags att kolla igen, det känns som om den ligger kvar fel o i så fall får de försöka vända h*n!

    Sirian :hur har det gått m tjejerna?

    Coors: när är det dags för er? Vet ni något mer?

    Hoppas ni mår bra, trots värmen B-) själv har jag levt i poolen o skuggan den senaste tiden!

  • Trollet79

    Spännande med en månad till BF Nonnitott! :)

    Här börjar det också kännas att det närmar sig! V. 34+4 idag, imorse hade vi UL med tillväxtkontroll för att en av våra små har varit lite liten. Det såg dock bra ut och de växer på därinne! Beräknad vikt är 2,4 och 2,1 kg! :) Vi har ju ett tag kvar till BF men ställer ändå in oss på att de kan komma de närmaste veckorna. Och jag känner mig fasligt tung, svullen i fötter mm så jag hoppas lite att de inte stannar HELA tiden ut... ;) Värmen har ju varit en pärs om man får gnälla lite! Hoppas på svalare väder nu, det gör inget med moln och regn... Flört

    Hoppas att det går bra för er alla!

  • nonnitott

    Förstår att det börjar bli tungt f dig Trollet! Två i denna värmen... Jag har ju tyckt det varit jobbigt och jag har ju bara en! Va härligt att få se de små liven växa :)

    Vårt lilla hjärta hade vänt sig rätt vid förra kollen på mvc o till o med fixerat, enligt bm, men den rör sig på samma sätt o lika mycket som förut...

  • Pemberly

    Jag har knappt en månad till bf nu. Bebisen har legat med huvudet nedåt och det har varit ruckbart i en dryg månad nu. 

  • Sirian

    Det har varit både himmel och helvete sedan tjejerna föddes. Astrid har haft en hel del problem med andningen, medan "lillasyster" Hilda (som var mindre när hon föddes) klarat sig så flott som man någonsin kan när man föds i vecka 30. Nu är det dock stabilt för båda barnen och på måndag är det tänkt att vi ska åka hem!!! Det är lika delar längtan och bävan inför detta, att komma hem med dessa småttingar efter att ständigt ha haft kompetent personal kring sig. Men nu fungerar amningen och jag hoppas verkligen på att kunna helamma från och med nu.

    Lycka till med era kommande förlossningar allihopa!

  • Trollet79

    Lycka till med att komma hem idag Sirian! :) Förstår att det är blandade känslor men det säkert att gå bra!Glad

Svar på tråden gravida efter ivf i december 2013