Inlägg från: Claudia gbg |Visa alla inlägg
  • Claudia gbg

    Min doula. Inboxa mig. När har du bf? Hon kanske inte kan ta fler uppdrag... Hmmm? Inboxa så pratar vi mer där...

  • Claudia gbg

    Åh vad glad jag blir. Vilken solskenshistoria. Trots bäckensmärta...

    Stort grattis! Jag har bf idag och ingen bebis i sikte. Suck. Ser dock fram emot förlossningen!

  • Claudia gbg

    Det är trean. Blev väldigt intensiv förlossning med tvåan. Bl.a. Pga att de tog hinnorna. Min man var ett fantastiskt stöd ända till slutet då jag fick panik. Han blev lite handfallen. Så upplevde jag det. Han delar inte riktigt den bilden. Iaf så när jag började med förlossningsförberedelserna denna gång så greps jag av rädsla. Kunde inte prata om det utan att gråta.

    Tanken på doula har funnits tidigare men nu blev det sjävklart att skaffa en.

  • Claudia gbg

    Tack!

    Nja. Revansch vet jag inte. Skulle det, mot förmodan, bli fler barn så ska jag nog gå på aurorasamtal. Min man har dock redan sagt att han är klar. Jag är väl hormonell nu och vill gärna ha ett till. Så småningom :-P

  • Claudia gbg

    Senaste gick bra fram till de tog hinnorna. Smärtan innan var som en stark molvärk. Sen trodde jag att jag skulle gå sönder.

    Nu gjorde det djävulskt ont från ca 5 cm. Jag som ville föda utan smärtlindring ville ha både lustgas och Eda. Blev ingen Eda men lustgasen var en trogen följeslagare. Jag var helt utslagen av värk och jag bönade och bad att de skulle söva mig och ta ut bebis.

    Har inte haft eftersnacket med doulan och bm än. Behöver nog prata och bearbeta lite så att jag blir klok på vad som hände...

Svar på tråden Letar efter Doula i Göteborg!! Panik!!