• GladaAnna

    Vi som väntar Septemberbebisar 2014

    Roligt! Är själv i v. 4+3. Känner mig fortfarande ganska ok förutom lite molande mensvärk. Mår mest illa på natten. Dock inte så mycket så jag kräks. Första barnet så man vet ju inte så mycket om graviditeten. Men det känns såklart spännande!

  • GladaAnna

    Jag har bara varit lite illamående än så länge. Inte alls särskilt mycket. Har molande värk i magen ganska ofta. Inte jätteont utan mer som lätt mensvärk. Känner mig svullen över magen. Vet inte alls hur det ska kännas så därför uppkommer ju lite funderingar. Men det känns som att det är fler som har samma symtom.

  • GladaAnna

    SmR: va roligt! Jag ska på ett första möte på BVC på fredag. Påbörjar v. 6 i morgon. Underbar känsla! Men man känner verkligen att något pågår i kroppen. Men man vet att det är positivt så då går nästan allt.

  • GladaAnna

    Jag går in i v. 6 i morgon. (5+0). Jag mår bra. Har ont i magen till och från som molande mensvärk ungefär. Lie illamående men inte alls särskilt mycket. Lite småkänslig men annars inga mer symtom. Kommer kanske framöver. Men det känns att kroppen är annorlunda. Lände redan i v. 3 att något hände med kroppen.

  • GladaAnna

    Lägger till mig själv: BF -lista SilentHill, 27 år, 1:a barnet, BF 1/9 September14, 4.e barnet , BF enligt mens 11/9 Tro hopp kärlek, 32år, BF 21/9 Chilinöten, 25år, BF 22/9 1:a barnet GladaAnna, 30 år, BF 23/9 1:a barnet Thefee 22år. BF 23.9. 2:a barnet Sjuttioelva, 24 år, BF 25/9, 1:a barnet

  • GladaAnna

    SmR : Bor i Halmstad tillsammans med min sambo. Inga djur å inga barn sedan tidigare. Vi är i husköpartagen😃

Svar på tråden Vi som väntar Septemberbebisar 2014