• thefee

    Vi som väntar Septemberbebisar 2014

    sannasnyaliv skrev 2014-02-13 12:13:06 följande:
    Någon annan som känner sig mer död än levande. . Orkar inte något alls Känner mig snurrig o mår sjukt illa till o från hela dagarna.. men Det är tröttheten som är det värsta för min del. Har en väldigt energisk 1 o ett halv åring som Sska ha sin uppmärksamhet. . Pappan är hjälpsam så gott de går men hon Är en riktig mamma gris o de är tyvärr väldigt påfrestande som de är just nu Vill bara gråta dygnet runt ):

    Jag! Men jag har drabbats av en dunder förkylning. Känner mig helt död efter jobbet.
  • thefee
    E2012smamma skrev 2014-02-18 19:43:34 följande:
    Vad har ni för symptom ?
    Mitt illamående verkar vara värst i början på veckorna. Men det är överkomligt. I v 6 däremot mådde jag skräp.

    Jag har halsbränna
    Trött
    Extremt hård i magen
    Hungrig
    Illamående

    Någon mer än mig som har mkt flytningar?
    Jag är mest trött, sugen på allt både salt och sött (kommer gå upp typ 30kg..). Har ganska mycket flytningar men det hade jag första graviditeten också. Då mådde jag illa typ 1-2 dagar i veckan runt v.9-12 sen släppte det. Den här gången är det inget alls (ännu) hade hoppats på att må lite illa för att kanske inte gå upp så mycket den här gången.
  • thefee
    E2012smamma skrev 2014-02-18 20:15:02 följande:
    Jag minns inte att jag hade såhär mkt m sonen. Ja jag har lovat mig själv att inte gå upp 30 kg men man får väl se hur det går. Väskan inför träning imorgon är packad iallafall. Det är ju nåt :) Låg på -8 kg äntligen efter startvikt m sonen så hade hoppats att man skulle orka träna och fortsatta leva sunt. Men det blir som det blir! Man får köra järnet sen igen :) Ok men då har jag som dig, illamående några dagar. Villen v är du i nu?

    Är i vecka 10 går in i 11på lördag :) vilken vecka är du i ? :)
  • thefee

    Någon annan än jag som har väldigt gasig mage? Har inga minnen av att jag skulle haft det med förra graviditeten? Är helt sjukt! Som tur är inte min man så känslig av sig, då skulle jag nog tycke väldigt synd om honom. Spelar ingen roll vad jag äter eller inte äter. Var bättre ca 1-2 veckor men så kom det tillbaka igen. Hoppas det går över och inte håller på så här hela graviditeten.

  • thefee
    livan86 skrev 2014-02-21 15:37:55 följande:
    Jag är också det. och rapig... vart kommer all luft ifrån... ? de e verkligen jätte jobbigt. framförallt när man inte kan/får släppa ur sig det (jobbet och skolan exempelvis..) några tips??

    Ingen aning! Är väldigt jobbigt i jobbet att inte kunna släppa ut när man vill. Tror jag aldrg heller luktat så illa som nu haha. Luktar ruttna ägg haha.
  • thefee

    Jag har några gånger kännt ett ordentligt stick i ena sidan av magen. Inte ofta typ nån gång i månaden. Nån som har en aning om vad det kan vara? Kände även idag lite fladder långt ner i magen är dock svårt att säga om det bara var bebisen eller inte. Har även fått ett enormt sug efter riktigt grovtkbröd.

  • thefee
    E2012smamma skrev 2014-03-02 10:17:24 följande:
    Vilken v är du i?

    Enligt bm så borde jag vara i v.12 (andra barnet). Men då har jag oregelbunden mens så kan vara kortare eller längre. Själv tror jag att jag inte är så långt än så det skulle ju va otroligt tidit att känna bebisen redan.
  • thefee
    E2012smamma skrev 2014-03-02 13:16:59 följande:
    Jag känner också "nånting" men känns som att det drar ihop sig? Svårt att förklara men typ en blandning av fladder och att det spänner. Med min son kände jag att det pickade typ som nervryckningar i v 12-14 nånting ( men alla sa att det var tarmar men pickandet blev mer o mer intensivt tills man verkligen förstod att det visst va bebisen ) Det är nog inte omöjligt. Vissa känner ju av sin kropp mer än andra! Jag är i v 11+0 idag.

    Vet inte riktigt hur man ska beskriva det. Minns inte xakt när jag kände rörelser förra gången men har för mig att det var tydliga rörelser runt v.16 då och nån vecka senare kunde maken känna svagt utanpå också :) tyckte det var jättetidigt då också med känningarna. Har känt mig extremt trött denhär helgen. Fick bakslag med min förkylning efter att ha tagit två promenader förra veckan när jag börjat känna mig frisk igen. Nu är det värre med torrhosta och halsont samt snuva. Hade bara snuva tidigare och vet att v har två långa tuffa arbetsdagar framför på måndag och tisdag men längtar sååå till onsdag när det är UL och nupp :D
  • thefee
    E2012smamma skrev 2014-03-02 17:49:31 följande:
    Å jag längtar också!
    Har nästa tisdag (12+2) och är så orolig att den inte ska ha tickande hjärta.
    Fick mf i höstas och det har ju nojat upp mig en del.
    samma här! Fick mf i november och har inte riktigt vågat tro att det kommer gå bra den här gången. Mina bröst har växt enormt mycket och magen är enormt svullen efter att jag ätit något så det är ju iaf bra tecken. Men tänk om det inte tickar något hjärta på onsdag? Eller om det visar sig att bebisen har något fel? Usch jag hatar dom första veckorna fram till att man fått se det lilla livet första gången och allt visar sig vara bra.
    Minns när vi var på första UL med sonen och dom få sekunderna det tog innan man hörde hjärtljudet var dom längsta i hela mitt liv.
  • thefee
    E2012smamma skrev 2014-03-02 20:15:02 följande:
    Ja! Men med första blev jag oroligare desto längre tiden gick. Första tiden bekymrade jag mig inte så mkt över vad som kunde hända.
    Men kommer också ihåg att på UL v 12 så kände jag sån lättnad!
    Men sen va jag orolig hela graviditeten ändå :p

    Va på UL v 8 denna gång och allt såg bra ut DÅ iallafall.
    Men mår inte så illa längre är bara trött men ja. Vi får se!
    Förra gången mådde jag illa några få gånger dom där runt v.9-12 sen var det borta helt och hade sen endast problem med ryggen från och till från v.20 pga jobbet. Gissar att det kommer bli samma visa denna gång eftersom jag har samma arbetsuppgifter än.
    Denna gång har jag inte mått illa alls bara känt mig riktigt trött och haft ömmande bröst i flera veckor. Men några dagar kvar innan vi får se om det bor nått litet liv i magen och hur det isåfall mår :) Längtar såå!
Svar på tråden Vi som väntar Septemberbebisar 2014