Inlägg från: LillaNovaK |Visa alla inlägg
  • LillaNovaK

    Innan du placerar ditt barn hos familjehem - LÄS

    Allt är inte svart eller vitt. Jag jobbar på en utredningsavdelning där vi har HVB, akut och utredningplatser. Vi har ålderintervall mellan 11 och 18 år, men för ungdomarnas skull ta vi aldrig in i ett större spann än 5 år. Det skiljer alltså aldrig mer än 5 år mellan den äldsta och den yngsta eleven.

    Vi skulle aldrig drömma om att låsa in någon, Jag har aldrig varit med om att det existerat på någon av de HVB-hem jag jobbat på genom åren. Jobbade 1 1/2 år på SIS (som får låsa in) och under tiden jag jobbade där användes avskiljningen vid 2 tillfällen.

    Om någon har klagomål eller är missnöjd uppmuntrar vi dem att skriva ett klagomål eller kontakta IVO ( kontrollorgan) och vi har haft påhälsning flera gånger utan nämnvärda synpunkter på verksamheten.

    Glöm aldrig att det finns många många barn där ute som far fruktansvärt illa varje dag, varje timme 7 dagar i veckan! Vem ska ta hand om dessa trasiga själar?!!

    Jag är väldigt stolt över mitt jobb och det jag är med och uträttar där, för jag gör skillnad!! Jagger skillnad i dessa ungdomars liv.

Svar på tråden Innan du placerar ditt barn hos familjehem - LÄS