Inlägg från: doyouremember |Visa alla inlägg
  • doyouremember

    Hej :) Grattis till er alla :) Vi plussade i Lördags :) Vi har försökt i över ett år, jag har fått missfall förut så fick vaginalt ultraljud inbokat om 2 veckor, spännande :) 

  • doyouremember

    Idag var vi på VUL :) vecka 6+4 & Allt såg bra ut, hjärtat tickade På och hon sa att vi nog inte behövde oroa oss så skönt, då det syns :/

  • doyouremember

    Hej Hopp :) Igår var vi på Rul, och vi väntar en lillebror :) Så himla roligt så jag inte känner mig som en flickmamma :P Det blir nog en liten Phelix :) hoppas ni alla mår bra, ja har  diskbråck och ett ständigt illamående som sitter i :( annars är det finfint :)

  • doyouremember
    trollis86 skrev 2014-06-29 14:46:55 följande:

    jag har väl däremot viknoja åt andra hållet...i början av graviditeten gick jag ner ca 7kg på grund av illamående och där har det stannat. går in i vecka 25 imorgon och vikten har inte ändrat nästan alls så börjar bli lite orolig. ska på kontroll på onsdag så jag hoppas allt är okej, iallafall sparkar tjejen i magen mycket under dagarna :)


    Jag gick också ner i början ( 6kg) o där står jag stilla.. går in i v 24 imorgon o bm är inte så jätteglad att jag inte går upp men lillkillen i magen mår finfint och växer på så det knakar så det borde väl inte vara ngn fara? :) 
  • doyouremember

    Var på mitt sista BM besök idag ( har planerat snitt den 21e)    
    Jag ligger 1 kg plus sen inskrivningen, skönt Nu vill jag att dessa 13 dagarna som är kvar ska gå fort! Grattis till er alla som fått er/era bebisar & lycka till ni som snart är där  

  • doyouremember
    mitthemligajag skrev 2014-10-08 17:34:43 följande:
    Oj men bara 1 kg? Vart är din bebis :p
    hehe han har tagit utav mig, så han mår prima :) 
  • doyouremember
    Jenny 2014 skrev 2014-10-15 19:18:28 följande:

    Vi fick en frisk påg på 3585kg å 50 lång underbart! !


    Hoppas du menar gram annars var det en tung unge :P Grattis iallafall :D 
Svar på tråden BF Oktober 2014