Inlägg från: Knitting Angel |Visa alla inlägg
  • Knitting Angel

    BF Oktober 2014

    En tråd för oss som har BF i Oktober 2014. Här kan vi samlas och prata om allt möjligt. Plussade idag 20 januari och har enligt FL graviduträknare BF 2 oktober. Bor i Skåne och har en dotter som föddes 29 september 2011.


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-03-12 08:33
    Länk till bildtråden

    www.familjeliv.se/Forum-2-12/m72493121.html

    Länk till BF-listan

    www.familjeliv.se/Forum-11-231/m72534359.html
  • Svar på tråden BF Oktober 2014
  • Knitting Angel

    Välkommen. Än är vi inte många men förhoppningsvis blir vi fler med tiden. Det enda symtom jag har är trötthet. Har du några symtom?

  • Knitting Angel

    Välkomna tjejer. Vad spännande det ska bli. Kanske ska göra en BF lista sen när jag sitter framför datorn. Sitter med mobilen och den är inte den smidigaste. Själv har jag inte mycket symtom alls, bara trötthet och hade i början lite ömmande bröst. Annars inget. Ganska skönt visserligen. SysterAnna: Mådde illa med tösen så jag förstår dig SysterAnna. För mig hjälpte det om sambon gick upp innan mig och förberedde en tekopp så jag bara kunde slå igång vattenkokaren och bara sitta ner och inte göra ett smack innan teet var färdigt. Kan förstå att det inte är någon hit om man har det när man redan har ett eller flera barn. Irmeline: har du några symtom?


  • Knitting Angel

    Tröttheten är inte rolig. Har du några barn sen innan? Jag har en dotter på två (kommer bli tre i vevan då syskonet beräknas föda) och ibland somnar hon sent trots samma rutiner varje dag och är man så trött att man håller på och somna på stående fot är det inte roligt. Vi får hoppas veckorna går fort så vi blir av med tröttheten.


  • Knitting Angel

    Irmeline. Då skiljer det cirka ett halvår mellan våra.

    Det ska bli spännande att se hur det blir med en till. Min första är en väldigt krävande dam och jag får känslan redan nu att nästa blir lugnare. Kanske för att graviditeten än så länge känns lugnare. Återstår dock att se om man har rätt eller fel.

  • Knitting Angel
    SC11 skrev 2014-01-24 14:47:16 följande:

    Hoppar på här :) Bf 1 oktober, blev gravid efter 7 ihärdiga försök! Plussade igår med cb digital. Svagt streck med rfsu på bim (22/1) men det vågade jag inte tro på. Lyckan vi kände när det stog "gravid 1-2 veckor", herregud... Mår lite diffust illa mest hela tiden, stela bröst och mkt stickningar i livmodern. Har en son som fyller tre i februari.


    Oj vad spännande när det är svagt. Mina var så tydliga att det inte var något att tveka om. Finns bild i mitt galleri under starka bilder och är bilden märkt mini. Hoppas ditt illamående blir bättre.
  • Knitting Angel
    c0ockiee skrev 2014-01-24 18:40:32 följande:

    Hänger på er här tjejer :)

    Har bf 29 september egentligen men misstänker att jag kommer komma in i oktober till sist :)

    Stockholm, Tumba. V5 phpyCY1Yf18018.jpg


    Det gör inget att du har i September. Det är ju nära oss andra ändå :D min tös är född den 29 september :) hur mår du? Några gravidkrämpor?
  • Knitting Angel
    c0ockiee skrev 2014-01-24 19:18:49 följande:
    Tackar för det :D

    Jag har extreme trötthet, ömhet i brösten och livmodern. Så än är det lindriga symtom och så får det gärna fortsätta då jag börjar nytt jobb i v13 ;)
    Då får vi hoppas du får fortsätta ha lindriga symtom :)
Svar på tråden BF Oktober 2014