• Sosa81

    Svenskar i England? :)

    Hej!

    Här är en till Londonmamma.. Jag flyttade hit med min man och två barn i höstas. Allt flyter på bra med förskola och sånt praktiskt men det blir lite ensamt! Jag trodde inte att jag skulle sakna att umgås med svenskar men även om min engelska är bra så gör språket att det blir lite av en barriär tycker jag. Kul att läsa om hur ni andra har det! Och är det någon som befinner sig i Richmond/Twickenham området så tar jag väldigt gärna en kaffe

  • Sosa81
    LndMama skrev 2014-04-06 19:45:51 följande:
    Hej hej och välkommen till tråden! Himla roligt med så många i England Glad. Det var inte längesen ni flyttade hit alltså, hur känns det? Hur kommer det sig att det blev London?

    Bor själv i Kingston, så inte sådär jättelångt från Richmond/Twickenham. Ses gärna Glad
    Tack! Det var i slutet av oktober som vi flyttade hit men det känns som om vi har bott här längre än så Det tog ett bra tag att få tag på förskoleplats till vår äldsta, jag tror vi var och besökte 5 ställen innan det blev klart. Min man fick ett erbjudande om att komma hit och jobba och eftersom jag är mammaledig så passade vi på. Nu har jag dock sagt upp mig från mitt jobb i Stockholm och vi planerar att stanna i alla fall 2 år. 

    Hur mår du så här i slutet av graviditeten? Spännande, snart dags va?

    Vad roligt, jag ses jättegärna! I Kingston eller Twickenham eller Richmond Vad passar dig?
  • Sosa81
    LndMama skrev 2014-04-09 14:37:26 följande:
    Jaha, ja då förstår jag att det blir svårt att få ihop det. Kan vara bra och veta såhär innan mitt barn föds vad det finns för olika alternativ.

    Håller helt med! Tiden bara susar förbi men ändå känns det som man alltid bott här Glad Så pass ändå? Var det för att det var fullt eller? Himla häftigt att ni ändå passade på, med barn och allt. Skönt dock att ha lite av en timeline i alla fall.

    Jag mår super! Känner knappt av graviditeten. Superspännande! Ja hela 6 veckor kvar faktiskt vilket känns så sjukt nära men långt borta på samma gång Glad

    Av bekvämlighetsskäl säger jag antingen Twickenham (har en buss som går hela vägen till stationen) eller Kingston Glad
    Hej LndMama!

    Hur är det med dig? Bebis ännu? Jag har inboxat dig
Svar på tråden Svenskar i England? :)