Inlägg från: BustersTjej |Visa alla inlägg
  • BustersTjej

    Svenskar i England? :)

    Jag kom till England, Oxford, i Juni 2011 som au pair. Bodde hos en riktigt bra familj men världens bästa barn! Stannade hos den familjen i lite mer än ett och ett halvt år innan jag tänkte att jag skulle testa bo själv. Hade även då börjat prata lite smått med en kille på en dejtingsida. Fick jobb på McDonalds och flyttade in i ett riktigt litet rum i ett hus med 3 andra personer. Trivdes inte ett skit och började fundera på att åka hem igen och började även kolla runt efter jobb hemma i Sverige.


    Sen träffades jag och killen från dejtingsidan och just nu bor jag med honom i Thatcham, Berkshire, och vi planerar vårat första barn, (dessa jävla charmiga engelsmän asså haha)

    Har ett fast jobb med minimulön men jag har så jag klarar mig och kan även lägga undan lite varje månad. Han har ett bra jobb, dock med långa timmar och en del udda timmar. Och jag vet hur dyrt det är med barnomsorg i detta landet så jag räknar med att jag får stanna hemma och passa den lille i några år men det är inget som stör mig, inte än iaf haha. Och vi har även hans föräldrar nära som jag vet mer än gärna skulle passa barnet och sen finns ju även alternativet att skaffa en au pair, fast då skulle vi behöva skaffa ett större hus haha. 


    Men jag trivs iaf jätte bra i England :D

  • BustersTjej

    Jag har 3 på min telefon. Och om jag slår ett nummer dom går till dial a code så ringer jag till hemtelefonen i Sverige för 3p i minuten vilket jag tycker är väldigt billigt. Och vill jag ringa mobiler är det för 8p i minuten. Tror dial a code har avtal med andra operatörer med så kolla upp det!

  • BustersTjej
    CHTM skrev 2014-08-14 18:03:44 följande:

    Jag tankte faktiskt pa det igar och jag hade onskat att nagon kunde ha berattat var man koper olika saker, altsa vilka affarer som saljer saker man behover (typ tacke/kudde, koksgrejer, barn saker etc. 

    Det ar klart det ar olika beroende pa ekonomi och behov men jag gick runt pa stan massa ganger och kom tillbaka tomhant for att jag inte visste var jag skulle borja. 

    Det ar kanske lite onodligt att bidra med en lista pa affarer men om du upptacker att du inte hittar nat sa fraga garna, manga har har sakert goda rad. 


    ikea funkar alltid haha ;)
Svar på tråden Svenskar i England? :)