Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!
 • Anonym (nej)
  Tis 28 jan 2014 20:15
  38983 visningar
  267 svar
  Inlägg från Anonym (nej) Visa alla inlägg
  267
  38983

  Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!

  Anonym (mielle) skrev 2014-01-28 15:27:57 följande:

  Det är bra att du gör det, men är det inte jobbigt att behöva underhålla det så mycket? Dessutom har jag sovit med tjejkompisar och pojkvänner som haft kort hår, och dom ser inte kloka ut på morgonen haha. Håret spretar åt alla håll och dom måste fixa det massor. Är det så för alla med kort hår? Mitt hår är liksom alltid ready to go, jag vaknar och håret är helt perfekt liksom. Den borstar jag oftast igenom det på ca 20 sekunder och så är det klart för dagen. Ibland sätter jag upp håret i tofs eller fläta, och det tar ca 1 minut med allt. Oftast är jag klar att gå någonstans före min man tom, så jag gillar verkligen långt hår. Jag behöver inte duscha ofta, det är lätt att få ur vägen, det går att göra extremt fina frisyrer med, och mitt är jättelättskött. Så är mitt hår i alla fall, så länge jag tar hand om det en gång i veckan så är det perfekt.


  Ni med kort hår, saknar ni inte att kunna göra fina flätor eller sätta upp håret på andra fina sätt? Eller att kunna locka håret? Det går ju inte att göra så mycket olika saker med kortkort hår, saknar ni inte det? Det blir ju typ samma sak varje dag? Jag vet att jag skulle sakna att kunna göra många olika frisyrer med mitt hår i alla fall, för jag hade kort hår (till axlarna) en gång i mitt liv (förutom när jag födde då) och jag hatade det då jag inte kunde göra någon fin frisyr och knappt kunde sätta upp det när jag skulle idrotta eller laga mat. Det hängde liksom bara och såg alltid likadant ut.


   


  Jag saknar verkligen inte att kunna fläta mitt hår eller fixa mitt hår. Har aldrig kunnat fläta mitt hår eller fixa det fint genom plattång eller locktång. Och sen vill jag inte hålla på att lägga ner massa onödig tid på det.
 • Anonym (nej)
  Tis 28 jan 2014 20:23

  För några månader sen klippte jag av mitt hår som hade blivit alldeles för långt, gick ner en bit under axlarna. Det är så sjukt jobbigt med långt hår, att tvätta, borsta igenom och låta det torka. Jag tog helt enkelt fram en kökssax och klippte av precis så att jag kan ha håret i en tofs. Nu går det snabbare att tvätta, borsta igenom och det torkar fortare. Jag fixar i princip aldrig med mitt hår. Har mitt hår i tofs både dag och natt, förutom direkt efter dusch då det ska få torka då. Jag är för feg för att klippa av håret ännu mer. Men det känns nästan som snaggat som det är nu, då jag i princip alltid har håret uppsatt i en tofs.

  Vad män tycker skiter jag i, jag föddes inte in till denna värld för att behaga män. Jag skiter fullständigt i vad män föredrar, ligga får jag göra ändå till skillnad från vissa män...Tyst

Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...