Inlägg från: entjejsomundrar |Visa alla inlägg
  • entjejsomundrar

    I ett våldsamt förhållande?

    Jag har varit tillsammans med en kille i en månad. Han är jättekär i mig och jag är jättekär i honom. Han är så jävla underbar mot mig hela tiden.. Men igårkväll, när vi va några o drack hos honom blev han otrevlig o tyken mot alla, inklusive mig. När de bara va jag, han & hans kusin kvar så satt vi o drack o han va svinarg o sprang runt o slog i saker o grejer. Jag sa åt honom att lugna sig för ja får jävligt dåliga vibbar av det.. Då skrek han på mig att ja ska dra från hans lägenhet o att han inte vill ha mig som hans flickvän o grejer..
    Han va svintyken o elak o j började gråta så hans kusin ryckte in o sa "förfan skärp dig. det är din flickvän du pratar med".
    då blev han ännu argare o skrek på oss o hämtade en kniv o höll i o skrek samtidigt.. Ja backade undan. Han högg fast kniven i väggen.
    Sen lugnade han ner sig. Men o efter de va allt bra o han va så himla gullig igen när ja sa att ja blev ledsen.
    Men idag så får ja höra av en kompis att han va närgången på henne igår o sa att hon va vcker o grejer o att deskulle stanna mellan dom två.
    O nu när ja ställde honom mot väggen om de så säger han förlåt o att han är så öedsen o han kmr inte ihåg något av gårkvällen...
    O nu på kvällen så skriver han att han måste fokusera på sina problem o kan inte bry sig om någon annan. O vi måste fokusera på musiken i första hand men de ska inte påverka mig o hobom för han är kär i mig.
    Fick reda på att han är alkolist med.. jag tycker om honom så mycket men jag är rädd för honon när han är full. Han har sagt att han aldrig kommer göra mig illa men igårkväll så visade han motsatsen.. Hjälp. jag är hopplöst kär


  • Svar på tråden I ett våldsamt förhållande?
  • entjejsomundrar
    Rizzla skrev 2014-02-02 23:54:01 följande:
    Ja, kanske det. Men du borde inte stanna medan han försöker, om han nu gör det.

    Trassla inte in dig i den där skiten.



    men jag tycker om honom så himla mycket.. han är ju så underbar mär han är nykter!
  • entjejsomundrar
    förrvirrad skrev 2014-02-03 05:12:04 följande:
    Varenda varningsklocka ringer hos mig. Så började det med mitt ex, nästa gång spottade han mig i ansiktet, nästa fick jag en bitchslap efter ett år var jag helt isolerad från vänner och familj. Då hade vi också hål i väggar och dörrar där han slagit Hej vilt! Stick medan du kan!



    Men det kanske inte händer med min pojkvän? Han kanske stannar på denna nivån?
  • entjejsomundrar
    Nashico skrev 2014-02-03 12:14:26 följande:
    Fast det där är ändå ganska extremt (säger inte att det inte kan hända) men vad TS inte fattar är att om han redan nu visar tydliga tecken på agressivitet och alkoholproblem så kommer hon gråta sig igenom många nätter pga att han är "dum" mot henne. Säger elaka saker som när han är nykter sedan tar tillbaks. Och utan att hon fattar det så faller hon i en manipulativ och psykisk misshandel.  Usch, TS, du måste förstå att det är en kille med problem.  Fråga dig själv en sak. Kan du tänka dig att ha sånna kvällar igen? 2nätter i veckan? låter det som om att du kommer att orka det? Och om han redan flörtar med andra så... Tja, skaffa dig en RIKTIG KARL! *bryr mig om*



    Jah vet.. men de är så svårt o ta in.. känns så overkligt att de ska hända mig..
  • entjejsomundrar
    Nashico skrev 2014-02-03 13:44:44 följande:
    Ärligt tror jag inte hon "kan" jag tror han kommer manipulera henne att stanna kvar utan att TS fattat det.



    hur menar du?
  • entjejsomundrar
    Jag kom inte på något bättre skrev 2014-02-03 14:38:47 följande:
    Tror h*n menar att din pojkvän manipulerar sig att stanna. Jag vet att du tänker "det gör han inte, jag är med honom för att jag vill det och för att jag älskar/är kär i honom".

    Psykisk misshandel syns inte direkt, ibland märks den inte av alls- fören när man lämnat.Tro mig- jag vet.



    Jaha du menar så.. Okej: jo jag vet.. Men jag känner ändå att alla är värda en andra chans. dock kanske inte i detta läget efter ja läst allt ni skrivit.. Men tänk om de kanske inte är så farligt? detta kanske inte är en stor grej?
  • entjejsomundrar

    Jo jag är medveten om att det är det jag borde göra. Jag åkte till honom innan o skulle förklara hur de låg till då han istället säger tyst, tar upp gitarren o sjunger en egenskriven låt om hur fantastisk jag är o att ja är den rätta för honom..

  • entjejsomundrar

    Nu ringde han o sa att ja är för bra för honom o att vill att vi tar de lite långsammare o bara fokuserar på musiken ett tag o men han är ändå kär i mig. o sen när ja frågar för mycket så säger han att han aldrig borde ha träffat mig från första början. Då blev ja ledsen o han direkt säger "men vi kommer alltid ha en chans med varan".

    Ja vågar inte fråga mer..

  • entjejsomundrar
    Nashico skrev 2014-02-04 00:03:45 följande:
    Vill bara säga att det är mycket möjligt att han inte förstår vad han faktiskt gör men att det inte bara går att arbeta bort som om det vore nagelbitning, Det här är mycket svårare. Jämför det med någon som brukat amfetamin i 10 år. Den svårighetsnivån är det.   



    Hur menar du?
  • entjejsomundrar

    Jag har väl börjat fundera mer .. men kommer alltid tillbaka till samma tanke.. Att de är mitt fel att han är sånhär. för nånting måste ja ha gjort.. för innan helgen så va alltså underbart.. han sa att ja va hans flickvän o han längtar till vi blir lite älsre då ja kan flytta in hos honom o han har sagt att ja är de enda bra i hans liv😔. O nu har han varit så kall mot mig i veckan.. vet inte va som händer!

  • entjejsomundrar
    Nashico skrev 2014-02-05 19:00:33 följande:
      Tänk på en sak. INGEN här har anledning att vilja sabotera för dig. Sakerna vi säger är pga erfarenheter och ingen tror på att din nuvarande partner är något du bör behålla.  Vad är din uppfattning efter att ha läst varningstecken.n.nu då? 

    Jag har väl börjat fundera mer .. men kommer alltid tillbaka till samma tanke.. Att de är mitt fel att han är sånhär. för nånting måste ja ha gjort.. för innan helgen så va alltså underbart.. han sa att ja va hans flickvän o han längtar till vi blir lite älsre då ja kan flytta in hos honom o han har sagt att ja är de enda bra i hans liv😔. O nu har han varit så kall mot mig i veckan.. vet inte va som händer!
Svar på tråden I ett våldsamt förhållande?