• zizuna

    I ett våldsamt förhållande?

    Ja lova kan alla!! Sätt tydliga gränser redan nu kan du inte det så lämna det ni har för då är ni ej rätt för varandra. Varför ej bara säga att ring mig när du fåtr hjälp och engång till du ens tilltalar mig så där eller blir aggressiv så anmäler jag dig. Va ingen jävla offer för såna idioti beteende!!

    Själv respekt har du det?

  • zizuna

    Så sant så!!


    mr me skrev 2014-02-03 03:59:46 följande:
    Du är ett lost case mao...

    Skriv gärna ned på en lapp till dina anhöriga om du har några särskilda önskemål kring din begravning. Kanske någon särskild musik du skulle vilja att de spelar eller så.

    För slet han fram en kniv inför sina vänner och inför dig och högg den i väggen, så kommer den att sitta i din bröstkorg nästa gång han är full, arg och ni är ensamma.

    Vila i frid!

  • zizuna

    Kan tillägga att jag va 9år i ett äktenakap där jag vigde mitt liv för vår kärlek så atark va den!! Det jag fick va 9år av misshandel otrohet psykiskt misshandel vilket ledde till fysisk till slut. Har fick 4månader för hustru misshandel den mildaste då jag ljög i rätten för vem vill se sin stora kärlek skaka galler all evighet?

    jag stanna han va min stora kärlek. Då dagen DET kom va att han tog ut skilsmässa pga att han hittat en ny tjej på 15år på fyllan (jag va då 23 han 27 våran dotter 3) det slutade med att han mordhota mig och våran dotter han skulle spränga oss i luften m.m jag flydde mitt i natten med min dotter och aldrig återvänt till han igen som fru. Stötte på han på Viking Line 5mån efteråt vi skilt oss han ville sova pront med oss för han saknat sin dotter...jada jada jada jada alla förklaringar fick man.

    Den natten glömmer jag aldrig då dottern somnat våldtar han mig medans dottern sover sängen brevid oss och hans nya tjej va hemma och vänta på honom.

    Vill ej skriva detta och vara anonym för denna är ingen hitte på historia utan mitt gamla liv när jag va så kär och trodde på alla hans löften att han skulle sluta och ändra sig!!

  • zizuna

    Jag med men blev psykiskt sjuk pga detta i 7år ensamvårdnad och lämna min barndoms ort Stockholm och flytta 60mil ifrån för att kunna bli lämnad ifred och så dottern kunde sluta vara lika rädd som jag.Har funderat många gånger tänk om HAN hade ej skilt sig från mig hade jag left idag eller min dotter? Jag hade aldrig lämnat honom aldrig. Kag va så kär så nere i hans manipulation och misshandel så jag förlorade mig själv i det hela. Han tog ifrån mig bit för bit till slut va jag (hans ägodel)

    Är så lyckligt lottad att han lämna mig för idag är jag på fötter med min nya familj och väntar 4e barnet inom 33 dagar :D Dottern går på gymnasiet och har ej träffat sin pappa på snart 6år innan dess sågs dem kanske 10ggr men ej mer och under hård kontroll och bevakning av släkten.

    Hoppas TS backar oavsett vad hon är värd respekt och trygghet.


    Nashico skrev 2014-02-03 12:16:36 följande:
     Vad glad jag blir över att du lever och inte är med honom längre. 

  • zizuna

    Men testa engång till om du vågar och har ett fast beslut att engång till så går du din väg och utan att ens diskutera eller försöka lösa hans problem eller försvara honom. Klarar du det så visst ge han en chans till bara du själv är medveten om riskerna du tar. Men tala om för någon Som du litar på och som du kan ringa dag som Natt oavsett vad. Kan ju hända att han är super go nu några gånger men faller tillbaks till gamla mönster. Visa för dig själv att du är värd bättre och en kille som lyfter dig ej sänker dig! !


    entjejsomundrar skrev 2014-02-03 15:51:54 följande:
    Jaha du menar så.. Okej: jo jag vet.. Men jag känner ändå att alla är värda en andra chans. dock kanske inte i detta läget efter ja läst allt ni skrivit.. Men tänk om de kanske inte är så farligt? detta kanske inte är en stor grej?

  • zizuna

    Ja det är du oxå därför ska du ej bli behandlad så där aom han gjort mot dig. Hur har hans ex haft det prata med dem eller med hans bästa vänner är det någon som känner honom väl så är det dem.


    entjejsomundrar skrev 2014-02-03 21:30:50 följande:
    Jo jag är medveten om att det är det jag borde göra. Jag åkte till honom innan o skulle förklara hur de låg till då han istället säger tyst, tar upp gitarren o sjunger en egenskriven låt om hur fantastisk jag är o att ja är den rätta för honom..

Svar på tråden I ett våldsamt förhållande?