• Tihi

    I ett våldsamt förhållande?

    Gå inte ifrån honom. SPRING!

    Det är inte din uppgift i livet att se till att han blir ren och mår bra. Gör slut och träffa en man som du inte behöver rädda. Faktum är att du inte kan rädda honom utan bara han själv kan göra det. Du är knappast satt här på jorden för att vara hans dagisfröken så gör något vettigt av ditt eget liv och låt han reda ut sitt liv själv. Du är värd bättre!

  • Tihi
    mr me skrev 2014-02-03 03:59:46 följande:
    Du är ett lost case mao...

    Skriv gärna ned på en lapp till dina anhöriga om du har några särskilda önskemål kring din begravning. Kanske någon särskild musik du skulle vilja att de spelar eller så.

    För slet han fram en kniv inför sina vänner och inför dig och högg den i väggen, så kommer den att sitta i din bröstkorg nästa gång han är full, arg och ni är ensamma.

    Vila i frid! Hjärta
    Mr me sa det bäst. Ta åt dig av hans ord ts! Gå innan det är försent och du ligger 2 meter ner i jorden. Att han skriver fina låtar till dig betyder inte ett skit för han är en nolla som du inte borde umgås med och än mindre vara i ett kärleksförhållande med. Visa vad du är gjord av. Visa att du inte är någons soptunna som ska tåla sparkar och slag.
Svar på tråden I ett våldsamt förhållande?