Inlägg från: Intenuigen |Visa alla inlägg
  • Intenuigen

    Varför hatar folk MP?

    [quote=72532391][quote-nick]Jamku skrev 2014-02-16 22:50:52 följande:[/quote-nick]

    För att de verkar ha andra prioriteringar än miljö och klimat?

    Kanske för att partiet lite får sällan får några välförtjänta drev emot sig.

    I mars i år drogade den miljöpartistiske politikern tillika nämndemannen Nawzad Ahmed ned och våldtog en ung svensk kvinna som han hyrt ut ett rum till som studentboende. Umeå tingsrätt dömde i augusti Ahmed till fängelse i två år och sex månader. Ahmed, som nekat till brottet, överklagade domen som dock fastställs av hovrätten.Läs mer.....

  • Intenuigen
    KarlssonsKalle skrev 2017-02-01 11:58:29 följande:

    Alternativa sanningar? Nja vi kanske kollar in Flashback där domarna mycket ofta läggs ut på div kriminella.


    Sådant här kan man ju hitta! Verkar vara Mp i ett nötskal, tyvärr.

    Najibullah Zakhilwal är av allt att döma den idealiska miljöpartisten. Invandrad läkare som diskrimineras på arbetsmarknaden enligt vänstertidningen ETC , ordförande i afghanska ungdomsföreningen samt engagerad i arbetet mot rasism, sexism, funkofobi, homofobi och allt annat som han så duktigt lärt sig att svenskarna uppskattar. Det är väl inte speciellt konstigt att han ges förtroendeuppdrag för MP i Örebro kommun med den fläckfria bakgrunden?

    Men om vi tittar lite närmare på Najibullahs bakgrund framträder en helt annorlunda bild. I oktober 2007 dömdes Najibullah av Malmö tingsrätt till tre månaders fängelse för olaga hot mot sin dåvarande fru. Han blev även utvisad ur riket eftersom han bedömdes vara benägen att begå nya brott.
Svar på tråden Varför hatar folk MP?