Inlägg från: Gert |Visa alla inlägg
  • Gert

    Att miljöpartiet består av hippies och haschrökare gjordes klart under Åsa Romsons tal i Almedalen. Någon som såg haschrökarna som satt i ring framför scenen?

  • Gert

    Det kan inte finnas några medelålders heterosexuella vita män kvar som kommer rösta på Miljöpartiet efter Åsa Romsons rasistiska tal. MP är ett extremistiskt parti i flera frågor.

  • Gert

    Nu har alla heterosexuella vita män fått en anledning att hata MP. Jag förstår inte riktigt hur Åsa Romson tänker. Hon skrämde bort fler väljare än vad hon vann på sitt hatiska utspel. Rätt åt henne. MP kommer tappa väljare efter det här.

  • Gert
    themia skrev 2014-07-07 19:30:32 följande:
    Det bjuder vi gärna på - SD kommer ändå inte ifatt Miljöpartiet.
    Återkom om några år. Under nästa mandatperiod kommer SD spurta förbi MP som Usain Bolt på ett upplopp.
  • Gert

    Tekniken är till Miljöpartiets nackdel. Den dagen som vi kan försörja hela jordens elproduktion utan kärnkraft, olja, vatten och vind, inklusive transporter, den dagen kommer MP bli det lilla promilleparti som de förtjänar.

    Till exempel kan man sätta solpaneler på månens yta. Solens strålar tas upp mycket mera effektivt där, problemet är bara att tekniken inte finns till att transportera energin till jorden.

  • Gert
    themia skrev 2014-07-26 18:30:44 följande:
    Jag inser visserligen att det inte går att övertyga en kärnkraftskramare, men måste ändå påpeka att den solenergi vi får överstiger våra behov många gånger om.

    Att fånga in den är ett tekniskt/logistiskt problem. Sånt går såklart att lösa om viljan finns.
    Tyvärr har vi alltför många som liksom du inte vill.
    Tror du på chemtrail? Miljöpartister brukar göra det.
Svar på tråden Varför hatar folk MP?