Inlägg från: Anceka m D |Visa alla inlägg
  • Anceka m D

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Baktakt: Jag kommer nog ändå gå upp mer än dig. Gissar att jag landar på 78-79 kg. Men sist rasade kilona under amningen så jag hoppas på samma tur denna gång. 

    Ikväll åker vi till svärföräldrarna. Ska bli himla skönt att åka iväg och fira midsommar med god mat och trevligt sällskap. Och på lördag har jag 99 dagar kvar till BF, en milstolpe att komma under 100 dagar! 

  • Anceka m D

    Idag är jag så glad. En kompis som förlorade sin son i magen i v. 39 har äntligen efter 16 försök fått sitt efterlängtade plus! Hoppas hoppas att det går hela vägen.

    För egen del känns det fortfarande helt ok. Inga direkta krämpor men en hel del sammandragningar vilket jag känner igen väl från förra gången. Ska försöka gå lite på vattengympa nu på slutet för att hålla igång kroppen.

    Semester om 1,5 vecka - ska bli så skönt. Sen försöker jag att inte tänka på att jag är totalt osugen på att jobba mina sista fyra veckor i augusti...

  • Anceka m D

    Hmm, ska undersöka de där babyboxarna. Hur gjorde man för att få dem?

    Idag blir det VAB med sonen som har ögoninfektion. Det var två år sen sist (ögoninfektion, inte VAB ) men då höll det på nästan två veckor. Hoppas på kortare tid den här gången. Men det är faktiskt skönt att vara hemma, jag är trött och oinspirerad på jobbet och även om sonen är ganska energisk behöver jag ju liksom inte prestera något. 

    Vecka 28 idag!! Tycker fortfarande att tiden går långsamt men det är i alla fall en tidsrymd kvar som börjar gå att överblicka. 

  • Anceka m D

    Det här är ensidigt, och verkar klia, och ögat är lite rött. Så nog är det infektion allt. Förra (och fram till nu enda) gången smittade han mormor som inte vågade visa sig ute på tre dagar.

  • Anceka m D

    Mia: Hur stora/små var dina andra barn?


    Själv går jag in i vecka 29 på måndag och då ska jag också till BM igen, ska bli intressant att se om blodvärdet gått upp och hur stor magen är. :)

  • Anceka m D

    Vecka 29 och semester, så himla skönt!

    Vårt babyskydd är nog också på håret men eftersom det är sista barnet kommer vi inte köpa nytt. Men sen får vi nog slänga det.

  • Anceka m D

    Blodvärdet uppåt och magen precis normalstor. Ska lämna urinprov imorgon bitti eftersom jag har mycket sammandragningar, men det är bara för säkerhets skull - jag hade ju så här med sonen också och är inte det minsta orolig.

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus