Inlägg från: Anceka m D |Visa alla inlägg
  • Anceka m D

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Mina siffror hos BM 28+0:

    Hb 118 (upp från 108)

    Blodtryck: 110/65

    SF-mått: vet ej, men precis på normalkurvan!

  • Anceka m D

    De kollar inte alltid urinsticka i Stockholm, bara vissa veckor. Men jag har inte hört något än så antagligen är det inget på urinprovet, trodde ju inte heller det.

  • Anceka m D

    Jag har gått upp 12 kg hittills. Men jag försöker hålla mig lugn, kilona rann av mig med amningen förra gången och jag tror på detsamma den här gången.

  • Anceka m D

    Ja, jag är i vecka 29. I vecka 23 hade jag nog gått upp som du ungefär. Jag har gått upp 5 kg de senaste 7 veckorna. 

  • Anceka m D

    Hur gick det Mia?

    Vi är på Gotland men sonen har haft feber sen vi kom hit och igår blev det ambulansfärd till Visby då han hade över 41 grader. Men idag är han feberfri, hurra!

  • Anceka m D

    Jag får mycket sammandragningar, förra gången också. De gör dock inte ont, men kan vara obehagliga. Försök att vila om du kan!

  • Anceka m D

    Jobbigt att ha så mycket SD redan. Hur var det när du var gravid med E?

    Tack, sonen är feberfri idag och överlycklig på stranden men rätt trött och tagen så det blir ingen heldag. Men vi har redan bestämt oss för att komma tillbaka nästa år, antagligen hyra samma hus också.

  • Anceka m D

    Vi har ett namn som det nog kan bli, och det är bara ungefär 200 i Sverige som heter det. Men vi får se om vi fortfarande tycker det när lillasyster tittar ut.

  • Anceka m D

    Vi har ett ganska ovanligt namn till sonen också, men det har blivit vanligare senaste åren och som du säger Mia, plötsligt hör man det hela tiden. Men det beror väl också på selektiv perception, att man såklart nu reagerar när någon säger det och det gjorde man inte förut.

    Jag känner mig faktiskt inte så tung än, trots 13 kg plus hittills. Jag har fortfarande mina bästa veckor och hoppas att det kan fortsätta så ett tag till, framförallt med tanke på de 4 jobbveckor som jag har kvar i augusti.

  • Anceka m D

    Baktakt: Låter väl som en alldeles lagom viktuppgång. Jag tror att jag börjar samla på mig mina vattenkilon i värmen så vi får se var det slutar. Fötterna är lite svullna och ömmar men i förrgår spontanshoppade jag nya skor på rean som är väldigt sköna så det hjälper iaf. Sonen fick också ett par skor. 

    Mannen jobbar denna vecka, de hade svårt att lösa det på hans jobb. Så jag försöker roa en snart 4-åring på egen hand. I måndags var en jobbig dag med mycket trots men igår åkte vi till en bekant med en tjej i samma ålder, åt lunch där och badade sen på en strand nära dem. Mycket lyckat, och mycket mindre konflikter tack och lov. 

    Imorgon kommer vagnen! Spännande och det gör att det hela känns lite mer verkligt på nåt sätt. 67 dagar kvar till BF. Det är ju faktiskt inte så himla långt!

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus