• cesso79

    Novemberbarn 2014

    Hoppar in jag oxå!! :)

    34 år från Sthlm (första barnet). BF 3 nov.

    Grattis till allas graviditeter!

  • cesso79

    [quotemen21][quote-nick]Jamtlandstaus skrev 2014-03-05 14:21:12 följande:[/quote-nick]Här går jag i mitt "Limbo-land". Mina få symtom jag hade försvann för en vecka sedan ungefär. I lördags började jag få bruna blödningar (varje dag sedan dess), inte mycket men dock synliga och kräver trosskydd. Jag känner mig inte gravid för fem öre.

    Igår köpte jag med mig ett gravtest (CBdigital) för vad brukar starta mens bättre än ett sådant  men det hade ökat till Gravid 2-3 så ingen bekräftelse på MF där. Är 5+2 idag.

    Var förbi BM i morse och fick där testa med deras mindre känsliga tester och det visade svagt positivt. Hon skickade med mig några test hem och jag skall testa igen på fredag för att se om det ökar...

    Känns mycket frustrerande, för om det är ett MF vill jag ha ut det så fort som möjligt, hade ett MA för drygt 2 år sedan och det gick jag med i fyra veckor innan jag fick driva ut det med medicin.[/quote]

    Jag är i ganska exakt samma sits :(

    Gick in i vecka 6 igår, men har haft lite småblödningar sedan i fredags. Blöder inte hela Tiden men ungefär en gång om dagen. Mina bröst slutade ömma ett tag men har börjat lite igen, har molvärk...men.det kan.ju lika gärna vara pga blödningarna. Dock mår jag illa på.kvällar och morgnarna.Fattar ingenting, och blir tokig av att inte veta. Är på semester nu på en liten skidort och måste hålla ut tills på.måndag. Mitt CB digital har precis gått upp till 3+ vilket ju är positivt, men egentligen så det säger ju inte mycket.

    Man vill ju bara veta, livrädd för att det ska dundra loss ordentligt här på fjället.

    Lycka till till oss iallafall!'

  • cesso79
    MjölkChoklad skrev 2014-03-06 17:18:23 följande:
    Usch, så jobbigt! Håller timmarna för er båda!!

    Konstigt det blev... Usch, så jobbigt!! Håller tummarna för er båda!![/quote]

    Tack så mycket!!
  • cesso79

    Jag vet ju inte riktigt om jag är gravid längre, men hoppas verkligen!! :)

    Haft blödningar under flera dagar förra veckan, trodde verkligen att det var missfall men nu har symtomen börjat med besked. Ömma bröst (främst på natten) Mår riktigt illa, främst på morgonen då jag spyr men även efter måltider, molvärk till och från, avsmak för det mesta i matväg, men precis som du säger...citronvatten och apelsin funkar fint!

    Hoppas det inte är psyket som spelar mig ett spratt utan att jag verkligen är gravid än.


    CarolineHF skrev 2014-03-10 12:50:41 följande:
    Tack, grattis säger jag också till allihopa!

    Jag är lite nyfiken på vad ni andra har för symtom än! Själv har jag något fruktansvärt ont i brösten som dessutom svullnat ganska mycket, och ihållande illamående nästan hela dagarna.. Superkänslig för dofter och klarar absolut inte av doften av gräddig och flottig mat. Jobbar på förskola och det är RIKTIGT kämpigt att hålla emot spyorna som sitter halvvägs upp i halsen när man byter bajsblöjor och lägger upp mat, typ köttfärssås osv..

    Har ni några bra tips mot illamående? Jag tycker att morötter, apelsin och citronvatten verkar dämpa det lite

  • cesso79
    MjölkChoklad skrev 2014-03-10 18:34:58 följande:
    Välkomna alla nya och grattis!!!! Och stor kram till er som fått missfall! Och Cesso79 - hoppas att du fortfarande är gravid! Låter ju som om den lill* är kvar.
    Tack :) Känns i alla fall så!! 
  • cesso79
    kristin10 skrev 2014-03-13 10:42:39 följande:
    Jag har också plussat, för första gången. Har försökt bli gravid sedan september 2011 och i december 2013 gjorde vi IVF som misslyckades. För två veckor sedan gjordes FET då ett upptinat embryo sattes in. Fick veta att det delat sig från 4- till 8-celligt under dagen och nu har det fastnat. Enligt uträkningar är BF 16 november.
    Stort Grattis!! Vad härligt :)
Svar på tråden Novemberbarn 2014