Inlägg från: Ljusgläntan |Visa alla inlägg
  • Ljusgläntan

    Novemberbarn 2014

    NetMah skrev 2014-02-26 21:47:42 följande:

    Hej

    Jag plussade också idag. Vilken glädje :) Trodde att smärtan jag känner bara är mensvärk (en försenad sådan) men av någon anledning så valde jag att testa och plussa :) Helt otroligt.


    Det var detsamma för mig, en mensvärk som aldrig sluta men trodde aldrig jag var gravid. Tog ett test där plusset kom direkt ;)
  • Ljusgläntan

    Mins symptom är nu Svullen mage, metallsmak, ömma bröst och mensvärk som kommer och går.

    Ibland kan jag bli jättefrysen som sen snabbt går över.

    Min kille vill att vi väntar med att berätta för nån och jag spricker snart och vill berätta!! :)

  • Ljusgläntan
    MjölkChoklad skrev 2014-03-07 14:46:56 följande:

    Idag ringde jag en privat gyn mottagning och bokade in ett VUL tis 18/3 smile1.gif Då är jag i vecka 8 (7+1) - hoppas att allt ska se bra ut och att vi får se ett hjärta som slår. Först oroar man sig för att inte kunna bli gravid och sen för att allt inte ska vara som det ska...


    Då ska vi också på ultraljud privat och jag kommer med vara i vecka 8!! Nervöst men roligt.
  • Ljusgläntan
    MjölkChoklad skrev 2014-03-07 19:22:57 följande:

    Eeeeeeeh - jo, det är väl det som är meningen med tråden?! Alla väntar ju november-barn smile1.gif Men det var lite kul att ha VUL på precis samma dag smile1.gif
    Ja det var ju kul faktiskt och vi är precis lika långt gångna.

    Men såklart kul att vi är fler i tråden som kommer följas åt och inte alla går över till fb.
  • Ljusgläntan
    annasarakarolina skrev 2014-03-08 00:25:56 följande:

    Hej alla! Jag plussade idag, känns helt overkligt! Är 34 år och väntar mitt första barn. Vill gärna följa er på den här fantastiska resan. Har bf den 13 nov.


    Välkommen hit!!
  • Ljusgläntan
    MjölkChoklad skrev 2014-03-18 08:18:54 följande:

    Idag ska jag på VUL - nervöst!!!! Hoppas att allt ska se bra ut!!!


    Hur gick det för dig??
  • Ljusgläntan
    MjölkChoklad skrev 2014-03-18 18:31:30 följande:

    Det gick jättebra!!!! Det finns en liten krabat där inne och hjärtat slår smile1.gif Så lättad och glad smile2.gif Var du också på VUL idag? Hur såg det ut?
    Hur stor var din?

    Vi blev tillbakaflyttade en vecka och läkaren visste inte om han såg nåt hjärta ticka så vi ska på nytt vul om fyra veckor!? Lång väntetid.
  • Ljusgläntan
    MjölkChoklad skrev 2014-03-19 09:35:31 följande:

    Jobbigt att vänta 4 veckor!!!! Men det är nog ganska vanligt att man blir tillbaka flyttad - ibland är väl ÄL senare och sen kan de väl ta olika tid för ägget att fästa. Det är säkert ingen fara - men fy att behöva vänta 4 veckor. Kunde väl få komma tillbaka en vecka senare? Håller tummarna för dig!!! När han mätte barnet så var den ca 8 mm, så då motsvarar det inte 7 + 1, utan några dagar tidigare. Hinnsäcken var ca 24 mm och motsvarar då 7 + 0, så det känns som om det stämmer bra ändå. Jag brukar alltid bli tillbaka flyttad några dagar på RUL, men sen brukar barnen komma 1-2 veckor före BF ändå smile5.gif (fött tre barn hittills).
    Ja vi får hoppas den lilla växt på till nästa ultraljud, tack för peppning!
  • Ljusgläntan
    alexTiger skrev 2014-03-26 10:27:27 följande:

    Hej Alla, jag plussade i fredags och är vecka  6 (5 +1) med första barnet, väldigt glad men lite chockad, trodde inte att det skulle gå så snabbt, (gick på första försöket)

    jag har en mycket stor missfallsrisk då jag har en autoimmun sjukdom så jag är glad och nervös, vissa läkare säger att jag har uppemot 70-80% risk för missfall. Jag förösker boka tid nu till ett tidigt vaginalt ultraljud privat, för om vi hör ett litet hjärta är risken avsevärt mindre.

    jag är 30 år och bor i Uppsala och är beräknad till 24 november,

    vad roligt att få vara med!


    Vilket sjukhus eller läkare har gett dig den diagnosen? Jag tror jag har det med men hittar ingen läkare som känner till det ;(
  • Ljusgläntan
    Malinn81 skrev 2014-03-26 14:37:28 följande:

    har inga grav. symtom förutom riktigt ömma bröst.. visst e jag ju lite tröttare än vanligt.. va extremt trött redan innan.. men kan lugnt gå o lägga mej kl 20 men då får jag oftast inte sonen med mig så jag får snällt va vaken till sambon kommer hem.


    Känner inget heller direkt! Ska på privat vul imorn för att se om allt står rätt till.
  • Ljusgläntan

    Varit på privat vul nu, har sånt illamående men ville kolla allt såg bra ut. Tyvärr har jag fått MA (missfall) då den lilla bara var i vecka 7 fast jag skulle vara i vecka 9 nu och inget hjärta slog. Så ledsamt när man inte blödit något och trott man var gravid :(

Svar på tråden Novemberbarn 2014