• kristin10

    Novemberbarn 2014

    Jag har också plussat, för första gången. Har försökt bli gravid sedan september 2011 och i december 2013 gjorde vi IVF som misslyckades. För två veckor sedan gjordes FET då ett upptinat embryo sattes in. Fick veta att det delat sig från 4- till 8-celligt under dagen och nu har det fastnat. Enligt uträkningar är BF 16 november.

  • kristin10

    Jag tänker inte heller på nåt annat än graviditeten nu just. Jag hoppas denhär första ivern går över så småningom för dagarna går så långsamt när man inte funderar på annat.

    Kommer inte att berätta för familjen förrän i början av maj, vill vänta tills det är ganska säkert att allt är bra.

  • kristin10

    Hittills känner jag inte av nånting. Men så blir jag tydligen inte påverkad av hormonförändringar heller. Varken p-piller eller alla hormoner jag åt under IVF:n har jag känt av och än så länge inget av graviditeten heller.

  • kristin10

    Rosalack: jag är gravid nu efter FET. Första IVF:n misslyckades i december, men fick då tre embryon till frysen. Jag hoppas det kommer gå bra nu, för äggplock och all väntan är så jobbigt. Jag förstår inte hur du orkat så många gånger, men det visar ju bara att man inte aka ge upp.

  • kristin10

    Rosalack: jag ska på VUL 2:a april till polikliniken hos läkaren vi gått till senaste tiden, efter det flyttas vi över till mvc. Ringer troligtvis samma dag, men vill helst se att det finns nåt där inne innan jag hör av mig nånstans.

  • kristin10

    Eftersom jag gjort IVF vill läkaren som behandlat oss göra VUL innan jag skickas vidare. Som tur har vi gjort allt kommunalt så det har inte kostat en förmögenhet, men mycket tid har gått...

  • kristin10

    Grattis alla nya!

    Själv börjar jag nu äntligen ha graviditetssymtom. Blir annars inte så mycket påverkad av hormonförändringar men börjar nu vara tröttare än vanligt, mår lite illa ibland och brösten börjar växa.

    Känner ni andra av mycket ännu?

  • kristin10

    Fixade till vår lista så alla är med, och lag med mig själv också. Nu är det lite mera på klart vem som är med och när vi har BF. :)

    Eljesa, BF 3/11, Växjö
    Rosalack, BF 11 november, Strängnäs
    Annabanana, BF 11 november, Stockholm
    Petite87, BF 15 november, Luleå
    Carolinals, BF 16 nov ca, Stockholm
    kristin10, BF 17 november, Finland
    EmiliaGK, BF 19 nov, Alvesta (småland)
    Eemmacf, 20 år, BF 20 november, Östersund
    Kittten, BF 20/11, Haninge, Stockholm
    Finder, 24, BF 23/11, skellefteå
    EnglaAlvaTredje, BF 24 November, Ludvika (Dalarna)
    Tina80, 33, BF 27 November, Smedjebacken
    Mimmzan, BF 27 november, Avesta, dalarna
    Anna, BF 29/11, Linköping

  • kristin10

    Var också på KUB-test igår. Allt såg bra ut och bebisen svängde på sig några gånger. Det blir så verkligt att få se att den lever och rör sig. BF fortfarande 17.11.

  • kristin10

    Hoppas på lugn, så hinner de säkert bättre med. Här har det varit babyboom i augusti. Hörde att de helst skulle vilja ha 4-5 i dygnet hela augusti, men när en kompis födde i början av månaden var det bara 2-3 per dygn ännu. Sån tur att jag inte är beräknad till nu, annars kanske man skulle ha hamnat i korridoren eller nåt.

  • kristin10

    Har det kommit flera bebisar ännu? Har beräknat till på måndag, men känner inte av att nåt skulle vara på gång ännu. Hoppas bara att jag inte behöver gå så mycket över tiden.

  • kristin10

    För mig är nu väntan också över, igår föddes vår son, 12 dagar över tiden. Han var 3,6 kg och 52 cm lång. På övertidskontrollen i fredags blev han uppskattad till ca 4 kg, tur att det inte stämde.

    Förlossningen gick bra, men blev till slut med sugkopp han kom ut. Sen ville moderkakan inte lossna. Så efter en timme när de försökt på många sätt fick jag plötsligt blodtrycksfall och blev snabbt ivägskickad till operationssalen. Nu är allt bra, men jag är sängliggande eftersom jag förlorade mycket blod och hade hb på 80. Så nu första natten tar barnmorskorna hand om sonen så jag får sova.

Svar på tråden Novemberbarn 2014