• Petite87

    Novemberbarn 2014

    Hej tjejer! Här är en till plussare med bf i november. Jag ligger lite lågt än, men tänkte iaf hojta till att jag följer tråden :) Verkligen mycke som händer nu i första veckorna, stor kram till er som fått missfall! Vad gäller känningar så mår jag illa på morgonen och efter maten. Sedan sträcker jag mig i magen hela tiden, så fort jag hostar/skrattar/nyser e.dyl. Hettar i ansiktet hela tiden, men de stör jag mig inte alls på.

  • Petite87
    hjärtanpåtråd89 skrev 2014-03-15 08:54:18 följande:
    Mår så galet illa så tog innan BIM. Har fått stegring nu i några dagar, så vågar iaf tro att det är en bebis därinne för igår var de relatvit starkt :)  Har BIM idag lr imorgon. Har iaf BF 20-21 november.. Har en dotter född april 2012 så ska bli så spännande åh se hur fort magen kommer och hur olik graviditeten blir, denna tiden med dottern kände jag inte ett smack mådde så jäkla bra. Denna gång, såhär jäkla tidigt har jag nu mått kraftigt illa i 1-2 veckor och tågade igår in i vecka 5.. Blä.. Så livnär mig på vatten förtillfället.. Ska åka och köpa såntdär armband för att de om de kanske dämpas lite.. Så hoppas detta lilla liv håller sig kvar där inne :)

    Grattis! Men jobbigt att må så dåligt, hoppas det blir bättre snart! Men två veckor illamående kan väl inte vara pga. graviditeten, då hade ju ägget knappt fäst? Jag kanske räknar konstigt men de viktigaste är ju att du får må bättre snart :) Hur som, jag köpte sea-band(visst är det dom du menar?) och dom har hjälp bra för mig! Sedan fick jag tips av bm att småäta hela dagarna. Från att må kasst och som dig bara kunna dricka vatten, så kan jag nu få i mig nästan vanliga portioner! Hoppas det funkar för dig också :)
  • Petite87

    Jag är i v.6 idag. Lite molande här också. Illamåendet kommer och går under dagen men är fullt hanterbart :) Jag lyckas sträcka mig i magen flera gånger per dag, lite irriterande då det svider till. Men känns ändå skönt att jag har lite tecken. Annars skulle jag börja nojja :D

  • Petite87

    Hjärtanpåtråd: Hoppas nu banden funkar för dig!

    EnglaAlvaTredje: Grattis :)

    Mitt illamående har lagt sig lite. Nu är jag bara illamående av att äta mig proppmätt och lite på morgonen. Är lite kluven men ser det som att allt är bra och kroppen helt enkelt har vant sig :) De kommer säkert komma och gå första tiden!

    Mina bröst är inte så ömma men stora däremot... Har EN bh som jag kan använda!! Men får investera i nya på rean :) Ingen idé att storsatsa, dom kommer säkert ändras flera gånger till.

    Skickar styrkekramar till er alla!

  • Petite87

    Grattis rosalack :)

    Lavish: Ja hoppas du får må lika bra den här gången, de låter ju toppen!

    Mam02: Jag tycker absolut att du ska berätta. De finns väl ingen vettig anledning till att hålla en graviditet hemlig för sin partner? Eftersom du skriver i den här tråden känns det som att du redan bestämt dig för att behålla barnet? och då är en diskussion på sin plats hur som! Vad händer om det faktist blir missfall och sedan blir du gravid igen? Då har du undanhållit ett missfall OCH är gravid igen. Lika bra att rensa luften direkt. Ni kanske behöver reda ut hur ni står i bebisfrågan :) En stor styrkekram och hoppas det går bra hur du än väljer att göra!

  • Petite87
    Mam02 skrev 2014-03-18 05:45:43 följande:
    Hej! Jo såklart ja berättade, blev som lite ställd och rädd först. Han tog de inte så bra så nu får vi diskutera hur vi ska göra framöver, vill gärna behålla barnet.



    Jo klart man får bli ställd :) Jag skulle också bli lite förvirrad om vi inte hade planerat den här graviditeten. Hoppas ni kan hitta en väg som passar båda när chocken lagt sig!
  • Petite87

    Samma här också, jag sover hela tiden!! Lite smått illamående när jag är hungrig eller just har ätit, annars mår jag bra nu.

  • Petite87
    rosalack skrev 2014-04-04 13:08:39 följande:
    Inte skrivit på länge.... hoppas ni mår bra! Själv mår jaglite illa hela tiden men mest på kvällarna.. ömmar lite från livmodern. Konstant trött, fått svamp och känner mig trögtänkt hehe. Kan vi inte göra en lista på bf och kanske ungefär var vi bor i landet så kan man se om man bor nära ngn annan :) TS kanske kan kopiera in listan sen i trådstarten när den är klar så är den lätt att hitta. Typ; Rosalack , BF 11 november, ort: Strängnäs



    Kul med en lista :)

    Petite87, BF 15 november, ort: Luleå
  • Petite87

    Bra skrivet Rosalack! Skönt att ibland sätta jobbet i perspektiv till att vi skapar ett litet liv :) Jag kommer bita ihop nu fram till ledigheten sedan blir det jobbyte. Jag jobbar som personlig assistent i en familj som är helt hopplösa att göra med. Vi är fyra ordinarie varav en slutar i juni, en ska säga upp sig så fort hon haft semester, en försöker skaffa barn och jag då som redan är gravid. Känns som att vi kommer ha en vansinnig arbetsledare till hösten när allt uppenbarar sig ;)

    Jobbigt att du reagerade på ivfen. Vad hände och hur känns det nu?

    Känner igen mig Anna84! Tur att vintern är över här i norrland för nu går inte vinterjackan att stänga. Jag är så galet svullen! v.10 nu, undrar hur magen ska svälla om ett par månader :(

Svar på tråden Novemberbarn 2014