• finder

    Novemberbarn 2014

    Hej! Bf ca 20-25nov.. Hur har ni gjort för att få göra vul?

  • finder

    Känns som om man inte vill berätta för någon för än man har svart på vitt eller hur man ska säga.. Dock kan allt hända ändå men som sagt..


    Dakine skrev 2014-03-19 08:40:03 följande:
    Jag hade också ett missfall i oktober 2009, men blev gravid Januari efteråt och det gick hur bra som helst! Han är snart 4 år :)  Vet inte vart ni alla bor, men jag var ju tok nojjig efter mitt missfall och ville absolut göra ett VUL. Fick dock inte det i det landsting jag bor i, så jag bokade in privat på Norrlandskliniken i Umeå. De var inte så farligt dyrt (tror det kostade 650 kr) och när jag väl kom dit såg de bara hinnsäcken. Så jag blev framflyttad två veckor (och behövde då inte betala något mer). När jag kom dit den gången såg man en liten böna med ett tickande hjärta. Lyckoruset befann sig, och man kunde koppla av lite bättre iaf :) 

    Så fråga och tjata på ert landsting och säg att ni är oroliga, får ni inte. Boka privat om det finns möjlighet. Onödigt att gå och stressa och vara orolig om det inte behövs :) 

  • finder

    Vad har du sagt för att få göra vul


    Malinbarre skrev 2014-03-19 17:32:20 följande:
    Vul imorgon.. Jätte nervös!! Men vet ju dock att det är väldigt tidigt. Räknar ni allihopa utifrån eran sista mens eller äl hur långt gångna ni är? Grattis allihopa!!

  • finder

    Samma här!


    Anna84 skrev 2014-03-23 08:14:18 följande:
    Sover heeeeela tiden känns d som. Dyngtrött. Sambon börjar reagera på att jag sover jämt hahaha

  • finder

    Helt galet ont i ljumskarna/äggstockar och även som fram till. Om jag "trycker " ut magen så lättar de..

  • finder

    Konstig fråga. När har ni köpt/kommer köpa första grejen? Vi har ju en sen tidigare men kommer ändå köpa ny vagn osv..

  • finder

    Är tyvärr inte så orolig men då slår de säkert hårdare oxå.. Har ni funderat på vad för vagn ni ska köpa? Dottern kom i september och hade en babytravel Amsterdam..


    Lavish skrev 2014-03-26 20:19:25 följande:
    Jag kommer nog att göra som sist och köpa efter KUB ultraljudet. Bara nån första liten grej för att fira, de stora dyra grejerna väntar jag nog med till v 25. Helt enkelt för att jag inte litar tillräckligt på att det ska gå vägen. Efter KUB har man ju ändå sett att det finns en bebis som lever och ser frisk ut därinne, just nu hoppas man men vet inte säkert vad som egentligen finns i magen. 

    Tänkte lite att man kanske kunde köpa en liten snutte eller nalle till bebisen redan nu, och skulle det bli missfall kan man ta och begrava den eller göra någon annan liten ceremoni med den, för nu tror jag jag skulle behöva det om det blev ett missfall, skulle ändå inte bara kunna glömma det här barnet.

    Men att ha dragit på sig vagn och babyskydd och andra stora grejer som man sen inte får användning för skulle bara kännas hemskt och värdelöst. 

  • finder

    Inte varit orolig alls.. Nu börja jag nojja

    nojja.. Bokat vul till tisdag få se..


    Ljusgläntan skrev 2014-03-27 13:30:32 följande:
    Varit på privat vul nu, har sånt illamående men ville kolla allt såg bra ut. Tyvärr har jag fått MA (missfall) då den lilla bara var i vecka 7 fast jag skulle vara i vecka 9 nu och inget hjärta slog. Så ledsamt när man inte blödit något och trott man var gravid :(

Svar på tråden Novemberbarn 2014