Inlägg från: hjärtanpåtråd89 |Visa alla inlägg
  • hjärtanpåtråd89

    Novemberbarn 2014

    Mår så galet illa så tog innan BIM. Har fått stegring nu i några dagar, så vågar iaf tro att det är en bebis därinne för igår var de relatvit starkt :)  Har BIM idag lr imorgon. Har iaf BF 20-21 november.. Har en dotter född april 2012 så ska bli så spännande åh se hur fort magen kommer och hur olik graviditeten blir, denna tiden med dottern kände jag inte ett smack mådde så jäkla bra. Denna gång, såhär jäkla tidigt har jag nu mått kraftigt illa i 1-2 veckor och tågade igår in i vecka 5.. Blä.. Så livnär mig på vatten förtillfället.. Ska åka och köpa såntdär armband för att de om de kanske dämpas lite.. Så hoppas detta lilla liv håller sig kvar där inne :)

  • hjärtanpåtråd89
    Petite87 skrev 2014-03-15 09:24:31 följande:

    Grattis! Men jobbigt att må så dåligt, hoppas det blir bättre snart! Men två veckor illamående kan väl inte vara pga. graviditeten, då hade ju ägget knappt fäst? Jag kanske räknar konstigt men de viktigaste är ju att du får må bättre snart :) Hur som, jag köpte sea-band(visst är det dom du menar?) och dom har hjälp bra för mig! Sedan fick jag tips av bm att småäta hela dagarna. Från att må kasst och som dig bara kunna dricka vatten, så kan jag nu få i mig nästan vanliga portioner! Hoppas det funkar för dig också :)

    Ja det är värdelöst, var i dag på cellprov så passade på att prata med BM samtidigt om mitt illamående och vi kom fram till att jag ska testa seabanden. 


    Nej jag har också sagt att mitt illamående måste ha någon annan förklaring, men bm menade på de att vissa är känsligare än andra.. Och att jag blev illamående relativt snabbt efter befruktningen eller att jag är längre gången än vad jag tror.. så ja finns säkert en förklaring till att jag mår som en påse skit..


     


    Inte nog med det så har juh brösten börja kännas som blåmärken och har molvärk i tjejmagen om kvällarna..


    Ja vatten är bra grejer, ska testa seabanden och att småäta fick de som tips av BM idag också. Blev de inte bättre skulle jag höra av mig igen..


    Hoppas de funkar med bandet, slipper man stoppa i sig nå tabletter :)

  • hjärtanpåtråd89

    Vakna upp idag och illamåendet är totalt väck, nej inte totalt.. känner av det men det har minskat markant.. Däremot är mina börst mer ömma än någonsin och molvärken i magen gör sig påmind.. 


    Kaffet var inte gott imorse så fick fint bli ett glas vatten..


     


    Gjorde cellprov i måndags hos BM så passade på att berätta att jag var gravid och vi bokade in första samtalet den 4/4.. Två dagar innan dottern blir 2.. Ska bli spännande åh se hur denna graviditet skiljer sig från förra..


    Känns som om mitt tålamod är sämre.. Alltså tålamodet på att vänta till RUL för att se den lilla. 


    och här har vi redan bestämt för att kolla kön, gjorde det med dottern och är för Nyfiken så kan inte låta bli :P


     


    Sen ville jag bara kolla om någon intresserad över att ha en novemberbebisgrupp på Fb? Tycker det är så svårt att hänga med här inne, åh det beror säkert på att jag aldrig varigt med här inne förut :P Den blir juh naturligtvis hemlig så ingen kan se :) men gör bara en grupp om intresset finns :)


     

  • hjärtanpåtråd89

    Lämnar er :(


    började med bruna flytningar i fredags... Kraftiga värkar igår och blödde sparsamt.. Idag vaknar jag upp men smärtor och störtblödning... Väntar på att gyn ska ringa upp.. Mår så sjukt jälva dåligt och smärtor från helvettet... 


     


    Hoppas ni mår toppen och att era små bär håller sig kvar där inne <3


    Stort lycka till!

  • hjärtanpåtråd89
    Dakine skrev 2014-03-24 10:48:22 följande:
    Nej, fy fan vad tråkigt! :( Hoppas det inte är något allvarligt... behöver ju inte vara missfall! (även om det låter som det) ... Hoppas du får en koll! Du ska inte störtblöda... då ska du få hjälp! 

    Jo nog är det missfall, denna smärta och dessa blödningar kan bara betyda en sak..


    Att det är missfall är jag inte tvivelaktig om. Däremot är det fruktansvärt tråkigt, känns så otroligt ledsamt.. såg fram emot ett litet knyte.. Men får försöka se de som så att det är bättre att de händer titidgt än sent i gravidteten.. Satt och läste om vad som skedde i vecka 6 och tänkte att herre gud nu har lilla bäret ett litet hjärta som tickar, ack så fel man kan ha. Men får läka kroppsligt och psykiskt sen försöka på nytt..

Svar på tråden Novemberbarn 2014