• Dakine

    Novemberbarn 2014

    Camilla83 skrev 2014-02-23 19:32:27 följande:
    Vad kul å se att det redan är flera här :) Kan själv inte riktigt ta in det... Hade ett missfall i oktober och inte plussat förrän nu... Så jag hoppas verkligen jag får behålla detta barn !

    Jag hade också ett missfall i oktober 2009, men blev gravid Januari efteråt och det gick hur bra som helst! Han är snart 4 år :) 


     


    Vet inte vart ni alla bor, men jag var ju tok nojjig efter mitt missfall och ville absolut göra ett VUL. Fick dock inte det i det landsting jag bor i, så jag bokade in privat på Norrlandskliniken i Umeå. De var inte så farligt dyrt (tror det kostade 650 kr) och när jag väl kom dit såg de bara hinnsäcken. Så jag blev framflyttad två veckor (och behövde då inte betala något mer). När jag kom dit den gången såg man en liten böna med ett tickande hjärta. Lyckoruset befann sig, och man kunde koppla av lite bättre iaf :) 

    Så fråga och tjata på ert landsting och säg att ni är oroliga, får ni inte. Boka privat om det finns möjlighet. Onödigt att gå och stressa och vara orolig om det inte behövs :) 

  • Dakine
    finder skrev 2014-03-19 08:48:39 följande:
    Känns som om man inte vill berätta för någon för än man har svart på vitt eller hur man ska säga.. Dock kan allt hända ändå men som sagt..
    Förstår det. När vi hade varit på VUL och fått se hjärtat så berättade vi för våra närmaste (föräldrar och syskon) sedan efter RUL berättade vi för övriga! 

    Allt kan ju hända, så är det ju... Men man blir ju själv lugnare av att få se att det ser bra ut. 
  • Dakine

    Hon jobbar förresten tisdag och onsdagkvällar, vilket är perfekt om man jobbar dagtid! :) 

  • Dakine
    choklaa skrev 2014-03-20 05:26:16 följande:
    Funderar lite, efter att ha varit utomlands dag 4 så börja det komma som en hugande molande smärta i magen och samtidigt ont i ryggen långt ner. Kom två dagar i följd började också då att få diarrer och får krafftiga smärt genombrott i samband med diarrerna vet ej om det enbart är tarmarna som är i obalans eller om det är livmodern och bebis.
    Men var på VUL 8+0 och då mådde den bra. är nu då i vecka 10+0.
    Kan detta vara normalt eller täcken på missfall?
    Du kan ju ha drabbats av någon form av magsjuka utomlands? Låter nästan som det! Ring och hör med VC eller sjukvårdsupplyssningen :) 
  • Dakine
    EnglaAlvaTredje skrev 2014-03-20 11:16:49 följande:
    Efter tre dagar kände jag snärta i magen (ungefär som vid ägglossning och mens) och dagen efter det började jag sjukt illa! Vaknade mitt i natten av känslan att jag behövde kräkas. Även lite smärta i fogarna i ryggen innan jag hade "beräknad mens".
    Medan en kompis inte kände någonting öht innan vecka 8, då tröttheten kom! Väldigt olika!
    Ja det verkar vara väldigt olika. Känner dock igen symtomen du beskriver på mig... är i ÄL + 4. 
  • Dakine
    Lindaskablimamma skrev 2014-03-20 14:29:23 följande:
    Jag är också intresserad av en sluten facebookgrupp. Då jag inte riktigt förstår hur man följer trådarna här. :)
    En sluten grupp fungerar på samma sätt :) Bara att ingen annan än de här inne ser att den finns eller kan kommentera i den förrän man blir axxepterad som "medlem" . 
  • Dakine
    hjärtanpåtråd89 skrev 2014-03-24 10:44:47 följande:

    Lämnar er :(


    började med bruna flytningar i fredags... Kraftiga värkar igår och blödde sparsamt.. Idag vaknar jag upp men smärtor och störtblödning... Väntar på att gyn ska ringa upp.. Mår så sjukt jälva dåligt och smärtor från helvettet... 


     


    Hoppas ni mår toppen och att era små bär håller sig kvar där inne <3


    Stort lycka till!


    Nej, fy fan vad tråkigt! :( Hoppas det inte är något allvarligt... behöver ju inte vara missfall! (även om det låter som det) ... Hoppas du får en koll! Du ska inte störtblöda... då ska du få hjälp! 
Svar på tråden Novemberbarn 2014