istället för parmesan?
Jag tänkte laga denna, men är inte så förtjust i parmesan, vad kan jag ta istället?
500-600 g kycklingfilé
5-6 dl corn flakes
3/4 dl riven parmesan
salt, peppar och paprika
3 msk vetemjöl
½ dl vispgrädde
1. Värm ugnen till 200 grader.
2. Dela kycklingfiléerna i 2-3 bitar på längden.
3. Krossa corn flaksen i en påse (håll koll så att det inte blir något hål i påsen!). Blanda sedan ner den rivna parmesanen i påsen.
4. Häll upp vetemjölet i en skål eller djupt fat och blanda med kryddor.
5. Häll upp vispgrädden i ytterligare en skål (eller djupt fat).
6. Vänd varje filé i först mjölet, sen grädden och stoppa tills sist filén i påsen och skaka. Lägg sedan på en plåt.
7. Stek kycklingen i ugnen i ca 25-30 minuter.