Inlägg från: sara klar |Visa alla inlägg
  • sara klar

    alla vi som är emot aborten

    Genom att avsluta ett liv, kan vi rättfärdiga våra handlingar? Ett barn anses ofta som en Guds gåva, och dess trodde att varje levande varelse har ett syfte bakom hans / hennes födelse. Genom manipulering av ett liv, arent vi agerar mot skaparen av världen?


    -Med en abort alltid gjort riskerar att inte kunna bli gravid någonsin igen i livet.


    -Abort kan också leda till allvarliga hälsoproblem komplikationer, och i vissa fall värsta fall kan vara döden.


    -Det leder ofta till oönskade minnen, vilket kan resultera i stor stress och depression. Vissa kvinnor upplever en känsla av skuld ,

  • Svar på tråden alla vi som är emot aborten
  • sara klar
    sverigedemokraterna.se/var-politik/var-politik-a-till-o/
    Vi ser med stor oro på de höga aborttalen. Vi vill få till stånd en nationell handlingsplan för att minska aborttalen. Partiet förordar, liksom de flesta länderna i Europa, fri abort fram till den 12:e graviditetsveckan. För abort efter den 12:e veckan till följd av medicinska eller andra tungt vägande skäl ska det krävas tillstånd av Socialstyrelsen.
  • sara klar

    jag skrev helt tydligt  i tråden , (alla vi som emot abort ) och menade att man skulle senast göra det innan vecka tolv , men alla andra som tycker döda barn skulle inte blanda sig och öpnna sina egna trådar som lyder till alla vi som giller abort ist mm

  • sara klar

    hur kom du på googel translite ? :D massa som drömmer , jag tycker att folk ska abselut inte ha sex om man de inte ville ha barn ;)

  • sara klar

    Gravid vecka 12 Fostret är ungefär fem centimeter långt och väger knappt 15 gram. Det har tunn, genomskinlig hud och på fingertopparna börjar det unika mönstret, fingeravtrycket, att bildas. Överläppen får sin amorbåge och fingernaglarna blir tydligare. Det kab vara pojke eller flicka ..

  • sara klar
    viktoria91 skrev 2014-03-25 16:57:14 följande:
    Äter du något från djurriket alltså kött, fisk, ägg, smör m.m. ska du också klara en abort.

    Äter du barn med ? :)
  • sara klar
    Loriyana skrev 2014-03-28 20:46:29 följande:
    Undrar hur din häst, dina marsvin, din hund samt dina akvariefiskar smakar? Yummy yummy
    lebb
Svar på tråden alla vi som är emot aborten