Hemmagjorda hamburgare?
Nån som har ett kanonrecept på färsen och lite roliga tillbehör?
Kanske ett enkelt recept på hamburgerbröd också?
Nån som har ett kanonrecept på färsen och lite roliga tillbehör?
Kanske ett enkelt recept på hamburgerbröd också?
Väl avvägd tillagningstid, så slipper man göra pannbiff(dvs blanda i massa konstiga saker som ströbröd och ägg, som inte hör hemma i en burgare).
Jag brukar bara ta färsen och dela i lagom stora burgare, forma till en boll, platta till, salta o peppra och pensla med bbqsås. Sist grilla :)
Om man slänger i ägg, ströbröd, lök och annat blir det ju pannbiff istället för hamburgare. Hamburgare ska helst smaka rent kött tycker jag.
Lök kan jag acceptera, då den har en smakhöjande effekt.
Medans ägg och ströbröd, bara påverkar konsistensen.
Högrevsfärs bara som den är, salt och svartpeppar efter du format biffar. Stek den så de är rosa i mitten. Ta en skiva gott bröd och smörstek. Lägg blandad sallad på exempelvis isberg och mache, skivad tomat, tunna skivor rödlök, hamburgaren, baby ray bbq sauce, bearnaise eller majonnäs. Klart att äta!
Gå in här. Perfekta hamburgare varje gång :)
www.godamiddan.se/2013/05/02/hamburgare-deluxe/
Lök kan jag acceptera, då den har en smakhöjande effekt.
Medans ägg och ströbröd, bara påverkar konsistensen.
Det var ju detta jag ville säga, att det ger smak och då en krydda.
Där ägg och ströbröd, bidrar väldans lite till smak.
Sen hindrar ju det inte att man har lökringar ändå.
Även kan man låta löken andas i 15min, så får den mildare smak.
Men gillar man inte lök alls, som du verkar göra.
Så ska man givetvis inte ha lök i.
Sen ska jag givetvis säga att jag inte har så ofta lök i.
Utan jag gör olika varianter, från gång till annan.
Det var ju detta jag ville säga, att det ger smak och då en krydda.
Där ägg och ströbröd, bidrar väldans lite till smak.