Inlägg från: Anonym (heja!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (heja!)

    Panik!! Totalt stopp i toaletten!

    Anonym (Orolig) skrev 2014-03-24 15:54:34 följande:
    Heliga makaroner! Jag klarade det! Puh. Ringde och hamnade i telefonkö ett tag. En kille svarade och vi lyckades luska igenom det här på något sätt. Han skulle skicka någon som skulle komma och hjälpa mig nu under eftermiddagen.

    Nästa steg är då att inte få panik när "hjälpen" kommer. Jag bor i 1 rum och kokvrå, toaletten ligger i anslutning till hallen. Kan jag typ ta emot hen/dem och sen sitta i min soffhörna och spela TV-spel? Det här är första gången någonsin jag är med om att få sån här hjälp (har inte varit med om det hos mina föräldrar heller)... Vet inte om jag nämnt min sociala fobi tidigare i tråden, men jag får nog ta ett par lugnande innan dess skulle jag tro...
     Klart du kan! Jag kollade fotboll när de var hos mig! Bara visa var badrummet är och säg att de får säga till om de vill nått. De jobbar nog helst i fred också ska du se! Det kommer gå toppen!
  • Anonym (heja!)
    Anonym (Orolig) skrev 2014-03-24 16:26:18 följande:
    Okej, men då får jag väl se hur det blir då. Ingår det i hyran låter det ju toppen!
    Oj, jaha. Ja, jag blir nog helst kvar här. Fixar en efterlängtad frukost nu (det här toabesväret har tagit upp hela min dag, så jag har liksom glömt bort käk).
    Rörmokaren ringde och pratade jättesnabbt, så jag hann inte riktigt uppfatta vad han sade (pinsamt), men han skulle vara här inom en timme i alla fall. Räknade ut att jag tar mina lugnande om en halvtimme då, haha.
    Är så glad över att jag kommer kunna ta en dusch idag ändå! (Och använda annat än soptunnan...)
    Du grejar det, och blir det jobbigt så bara fram med datorn och snacka med oss så håller vi dig sällskap under tiden :)
  • Anonym (heja!)
    Anonym (Orolig) skrev 2014-03-24 17:16:23 följande:
    Nu är rörmokaren här. Det känns jätteobehagligt att höra någon annan i lägenheten, jag är annars helt själv. Förklarade snabbt vad problemet var, sade åt honom att säga till om han behövde något och sedan sprang jag till min hörna. Ångest, ångest, ångest. Tänker ett mantra att det är hans jobb och kollar på en tv-serie för att försöka fokusera på annat (och få det att låta lite mer i lägenheten).
    Försök och slappna av och andas lugnt. Om en timme är du själv igen och problemet är löst. Tänk vad skönt det blir med en dusch sen!
    Han är så fokuserad på sitt arbete och inne i sitt så det behöver du inte tänka på. Har du laptop så luta dig tillbaka titta på datorn så du inte sitter ihopsurrad. Det är snart klart!
Svar på tråden Panik!! Totalt stopp i toaletten!